R7 360 sistem oyunlarda kasma sorunu

Andre Linoge

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bi sistem topladım şöyle.

• Win 10
  • Msi H110M Pro VD
  • 12 GB RA 2400 GSkill
  • R7 360 Msi
  • i3 6100

Oyunlarda değişik bir kasma var mesela Fallout 4'te dış mekanlarda yağ gibi akıyor hiç sorun yok fakat kapalı ortama girdiğinde belli noktalarda mesela mekan ışıklarının değiştiği belli yerlerde kasma oluyor. Karanlık bi yere geldiğimde kasma geçiyor.
Buna GTA 5'te de rastladım. Dış mekanda yağ gibi fakat metroya girdim yine belli bir yerde aynı tür bir kasma oluyor.

Acaba virüs programı mı etkiliyor diye format attım ve hiçbir şey kurmadan direk oyunu test ettim yine aynı.

Not : Oyunda en düşük ayarlara getirdiğimde de bu kasma mevcut.
Ayrıca ekran kartı sürücüleri güncel.

Bir fikri olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vysnc açtıktan sonra en düşük ayarlarda da aynı şey oluyor mu ?
Birde oyundayken görev yöneticisini açıp İşlemci,Ram,Disk sekmelerin de tek tek resimleyip eklermisin ve AIDA64 programını indirip sıcaklık değerlerinin resmini atarsan daha verimli olabiliriz.

Sıcaklık ve kullanımın resmini koydum bu arada şöyle ilginç birşey oldu.. Şu an vsync açık olduğu halde kasma olmuyor. Ayarlar da window mode ve borderless diye bişey işaretledim. Oyun tam ekran açıldı ve kasmalar gitti.. :)

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    137,5 KB · Görüntüleme: 154
Arkadaslar meraba benim sistemim i3 550 500 w psu amd r7 360 ekran karti ve 6 gb ram 1333 mhz eski ekran kartim amd radeon hd 6570 daha yeni degistirdim karti nedense eski kartima gore dusuk fps aliyorum cok sacma bunun nedeni nedir yardimci olurmusunuz

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı