R7 360 vs GT 740?

r7 360 vs gtx 750ti - YouTube

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

R7 360'da DX12 avantajı var. Şuan GTX 750Ti 1-2-3 FPS daha fazla veriyor DX12 oyunlar çıktığında bu sefer R7 360 4-5-6 FPS belki daha da fazla FPS vereceği kesindir.

ya aslında okadar oyunlara açık değilim csgo ve lol ağırlıklıyım

Ekran kartları kolay kolay ucuzlamıyor, stoklara girdiğinde ki fiyatını çok uzun süre koruyor düşsede çok çok az düşüyor ondan. GTX 750Ti daha eski kart stoklara girdiğinde atıyorum fiyatı 500 liraymış şimdiye kadar anca inebilmiş 440 liraya falan. :D

Tabi burada marka şımarıklığı da söz konusu Apple ve Nvidia kadar şımarık marka mı var? :D

Ekran kartları kolay kolay ucuzlamıyor, stoklara girdiğinde ki fiyatını çok uzun süre koruyor düşsede çok çok az düşüyor ondan. GTX 750Ti daha eski kart stoklara girdiğinde atıyorum fiyatı 500 liraymış şimdiye kadar anca inebilmiş 440 liraya falan. :D

Tabi burada marka şımarıklığı da söz konusu Apple ve Nvidia kadar şımarık marka mı var? :D
:) ya kafamı çok fena karıştırdın ha :D ama 150 w tüketmesi çok ya

ya vatana gittim adam sistemin çok eski anakartın kaldırmaz ram iş görmez gtx 750 ti ile hiç bişey yapamazsın dedi bune abi napcam ben

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı