Talha Çelebi
Centipat
Malumunuz R7 370 4 GB ASUS ROG STRIX ısınan bir kart ve fan ayarları 50 veya 60'dan sonraydı çalışıyor sanırım. Anlamadığım bir şey var, fan 700 RPM civarı gösterse de ben gözümle bakıyorum fan dönmüyor aslında. Sıcaklık vesaire bilgileri doğru ama bakıyorum fan hızı CTRL Shift O'ya basınca gelen panelde 700-800 RPM arası gösterirken fan aslında ekran kartı ısınmadığı sistem yeni açıldığı için çalışmıyor. Her şeyi doğru söyleyip onu mu yanlış söylüyor yoksa diğer değerler başka programlarla örtüşüyor asıl sorun şu fan ayarlarını ne yaparsam yapayım oyuna girince PES 19 ve NBA 2K19'da oyun ana menüsünde kart boştayken 45-50 arası seyrediyorken oyuna girer girmez 56-60 oluyor takım seçme menülerinde 70-75 tam NBA'de mesela tam hakem topu havaya atıyor maç başlayacak orada grafiklerin patlamasından mı bilemiyorum çoğu oyunda 83-84-85 oluyor anlık fanlar uçuyor. Sonra tekrar 79-80'e geriliyor ne zaman bir basketçi sayı atsa veya peste biri gol atsa uçuyor değerler 83-84'e fanlarda %90-95 devirlerde falan çalışıyor ben bu kartı alalı bir ay oldu 2.el aldım keşke almasaydım değil ondan değil de ısınmasına pişman oldum şimdi aldığım adam bana macun bakımını tam yaptım dese de, aksatmadım dese de geçen senenin haziran ayında macun sürmüş acaba bu yüzden mi ben hangi fan ayarını yaparsam yapayım sıcaklıklar düşmüyor oyunlarda aniden çıkıyor.
Son düzenleyen: Moderatör: