R7 370 Ekran Kartı GTA 5 açar mı ?

Apex007

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese,

Ben yakın bir zamanda ekran kartımı yakmamdan dolayı r7 370 ekran kartı almıştım.

Sistemim şu şekilde :

AMD Athlon x2 3.4 ghz işlemci
MSI R7 370 2 GB 256 Bit ekran kartı
Kingston 4 gb ram

Sorum şu: Bu sistemle GTA 5, Ryse:Son of a rome ve Total war Rome 2 oyunlarını 1080p'de kaç fps alırım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı yönünde bir sıkıntı olmaz istediğin performansı alırsın fakat işlemci darboğaz yapabilir.

Kingston HyperX Fury Red 8 Gb(4x2) 1600MHz DDR3 HX316C10FRK2/8

Bu RAM leri alsam olur mu acaba ? bildğim kadarıya ana kartım 1600 mhz kadar destekliyordu ve 2x2 ramlerde aynı marka model ama sadece farkı 1333 mhz aynı anda kullanabilrmiyim ?

oyunu açarsın açmasınada akıcı oynamak için ayarları normale alman gerekir o zaman 25fps felan alabilirsin ortalama tabi bu kesin bilgi deil youtubede ekran kartının gta 5 testleri vardır onlara bak.

pardon işlemcimi karıştırmışım şu an kullandığım bilgisayarın işlemcisini yazmışım:Damd athlon x4 860 k peki bu sistemle kaç fps olur ? Yanında da 4x2 kingston savage 1600 mhz cl 9 ram ile ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı