R7 370 ekran kartı nasıl fırınlanır?

Walter_White0

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, 2. el Sapphire Nitro R7 370 2 GB ekran kartı aldım bozuk çıktı şansıma. Aldığım kişi çok iyi biriymiş, parayı geri verdi kartı da geri almadı. Ben bunu 1-2 ay idare edecek şekilde nasıl tamir edebilirim? Fırınlama işini falan araştırdım ama bir şey anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, 2. el Sapphire Nitro R7 370 2 GB ekran kartı aldım bozuk çıktı şansıma. Aldığım kişi çok iyi biriymiş, parayı geri verdi kartı da geri almadı. Ben bunu 1-2 ay idare edecek şekilde nasıl tamir edebilirim? Fırınlama işini falan araştırdım ama bir şey anlamadım.

Hocam ben olsam kesinlikle fırınlamam. Diyelim ki oldu ve ekran kartını kullanıyorsun, maximum 6 ay say. 2. el sahibinden sitelerinde satmak sahtekarlık olur ama ekran kartının fırınlandıktan sonra çalıştığını belirtirseniz hiçbir şey olmaz. Sahtekarlık derken yanlış anlamayın bunu sizin üzerinizden konuşmadım. 6 ay için ekran kartına para veren birisi görmedim. Neden 6 ay diyorum çünkü 6-7-8 ay içinde ekran kartı aynı soruna maruz kalıyor. Rebeailling yapmayıp öyle satardım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı