Biz fırınlama durumunu, garanti olmadığını var sayarak söylüyoruz.
Bende onu diyorum zaten, garantisi olsa adam neden fırınlasın kartı.
Biz fırınlama durumunu, garanti olmadığını var sayarak söylüyoruz.
Bende onu diyorum zaten, garantisi olsa adam neden fırınlasın kartı.
Son 2-3 gündür 1650 Super ekran kartlı bilgisayarım üzerinde goruntude karincalanmalar, yirtilmalar, renk kaymalari ve 3 boyutlu nesneler görme gibi sorunlar yasiyorum. İlk kez yaşadıgımda cok korktum hemen ekran kartını soktum bilgisyarcima gittim ve ekran kartini test ettim ekran karti yük testlerinde genel olarak sorun cikarmiyor. Ancak ayin 11'inde gelen grafik surucusunu ne yaparsam yapayım kuramadik RAM'lari de test ettik ama sorun hala devam ediyor bu sorun neden kaynalaniyor olabilir? Ekran görülüyor ancak arada birçok fazla karincalanma oluyor. Bilgisayarcı kardesim ekran kartinin firinlamasi ile bu sorunlarin cozulebilecegini soyledi ama cok uzun sure idare etmeyecegini belli bir sure sonra sorunun tekrar edecegini söyledi bu durumda ekran kartini firinlatmali miyim eger firinlatirsam maksimum ne kadar uzun sure dayanir ve kac kez firinlayabilirim?
Garantiye gönder. Dışarıda işlem yaptırma. Fırınlama işlemi şans işi.
Fırınlamanım mantığı içerdeki lehimleri eriterek temassızlığı gidermesi şanslıysan kart çalışır ama uzun ömürlü olmayabilir.
Aslın'da geçici olması kartın ne kadar ısındığına bağlı, fazla yük vermezsen sorun yaratmıyor.
Ekran kartının fanlarından biri kırık olduğu için garantiden düstü maalesef.
Simdi ekran kartı arada bir yapıyor dediğim durumu şu anda bile hala dediğim ekran kartını kullanıyorum ancak endiseliyim ne zaman yeniden arıza apar bilemiyorum o yüzden gecici de olsa aslında rahatlamak için yaptırmak istiyorum.
Ekran kartımın aldığımdan beri 2.5 sene geçti ortalama 1 sene ile 1.5 sene arasında daha dayansa yeter fırınlatsam o kadar dayanır mı?
Ya günlük olarak renderlama gibi olaylarla ugrasmıyorum. Valorant arada bir CS bir de Rainbow 6 falan giriyorum cok fazla zorlar mı?
Son olarak bir ekran kartı kaç kez fırınlanabilir? Gördüğüm kadarıyla 4'ten sonra artık çipler arızalanıyor tamamen.
2 Fanlı bir ekran kartım var 1 fanının 2 parcası kırık evet.Siz ekran kartını fanı kırık mı kullanıyorsunuz?
2 fanlı bir ekran kartım var 1 fanının 2 parcası kırık evet.
ne yazıkki öyleEkran kartınızın fanının olmaması kırık olmasından iyidir, bu ekran kartı bu yüzden bu hale gelmiş gibi.
Ne yazık ki öyle.
Ekran kartı fanı tedarik edin, fırınlama sonrası takın bir daha aynı sorunu yaşatmayacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.