R7 370 FX 4100 sistemde 144 Hz 1 ms monitör kullanılır mı?

Merhaba. Öncelikle sistemim.
Ekran kartı: R7 370 4 GB saphhire.
İşlemci: FX 4100 Quad Core 3.6GHz.
RAM'lar 4+4 kaç MHz bilmiyorum ama anakartım DDR3.
Almak istedigim monitör :ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) Fiyatı Sizce sistemime göre ekrandan titreme olur mu oynamak istediğim oyunlar FPS tarzı Valorant CS:GO vb. Yani oyunda 144FPS alamazsam ekranda titreme yapar mı yaparsa freesing özelliği açarsam titremeler gider mi bilgilendirirseniz teşekkürler.

Bu sistemin 144 FPS verebileceğinden emin değilim (ekran kartınız değilde işlemcinizden yana şüphelerim var) fakat aklınızda bulunsun 144Hz monitörü farklı yenileme hızlarında çalıştırabilirsiniz, illa 144Hz olarak kullanacaksınız diye bir şart yok.

Bu sistemin 144 FPS verebileceğinden emin değilim (ekran kartınız değilde işlemcinizden yana şüphelerim var) fakat aklınızda bulunsun 144Hz monitörü farklı yenileme hızlarında çalıştırabilirsiniz, illa 144Hz olarak kullanacaksınız diye bir şart yok.
cs go ve valoda 144 fps alıyorum ama illaki düşüyor freesing özelliği kullansam sıkıntı olurmu titreme felan bilemedim.

Almak istedigim monitör :ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) Fiyatı Sizce sistemime göre ekrandan titreme olur mu oynamak istediğim oyunlar FPS tarzı Valorant CS:GO vb. Yani oyunda 144FPS alamazsam ekranda titreme yapar mı yaparsa freesing özelliği açarsam titremeler gider mi bilgilendirirseniz teşekkürler.
Sıkıntı olmaz.

Almak istedigim monitör :ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) Fiyatı sizce sistemime göre ekrandan titreme olur mu oynamak istediğim oyunlar FPS tarzı Valorant CS:GO vb. yani oyunda 144FPS alamazsam ekranda titreme yapar mı yaparsa freesing özelliği açarsam titremeler gider mi bilgilendirirseniz teşekkürler.

FX 9bin veya 8 bin kullanılırsa 144 iyidir diğer durumda 75 yapmak daha mantıklı tabii düşük ayar oynamak istemiyorsanız oyunları.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı