R7 370 nasıldır?

cheelik

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem oldukça kısıtlı. Her ne kadar bilgisayarıma nVidia bir ekran kartı takmak istesemde bütçem elvermedi. Yaptığım uzun araştırmalar sonucu bu kartın diğerlerine kıyasla çekirdek hızı, bellek hızı, bellek miktar ve bit değerlerinde diğerlerinden çokta geri olmadığını gördüm. Eski bir sisteme takacağım. Sizce aldığıma çok pişman olur muyum? Bana önümüzdeki 1-2 seneyi rahat çıkarttırır mı?
Not: Sistem özelliklerini sormayın lütfen. Kasayı toplamadım. Hazır sistem ve yazmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
R7 370 oldukça güçlü bir ekran kartıdır ve 3-4 sene oyunları sorunsuz oynatacaktır.
Sistem özelliklerini sormayın lütfen. Kasayı toplamadım. Hazır sistem ve yazmak istemiyorum.
Biz de ekran kartınızın sisteminize uyumlu olup olmadığını yazmak istemiyoruz. Zira yanlış bilgilendirme yapmak istemeyiz ve siz sistem özelliklerinizi yazmadan yardımcı olamayız. Aramızda telepati yapma yeteneği olan varsa başka.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı