D demirtaseyupensar Decapat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar nedenini anlamadığım şekilde bilgisayarım CS:GO'da kasıyor bir sürü video izledim çözümünü bulamadım yardımcı olabilir misiniz? Sistemim bu: Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2022
Arkadaşlar nedenini anlamadığım şekilde bilgisayarım CS:GO'da kasıyor bir sürü video izledim çözümünü bulamadım yardımcı olabilir misiniz? Sistemim bu:
Korkmaz ahmet Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 1.123 Çözümler 3 8 Mayıs 2022 #2 demirtaseyupensar dedi: Arkadaşlar nedenini anlamadığım şekilde bilgisayarım CS:GO'da kasıyor bir sürü video izledim çözümünü bulmadım yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Pcyi taratın virüs olabilir birde sıcaklık değerleri nasıl? Ve işlemcin ne ? Artı 0 Eksi
demirtaseyupensar dedi: Arkadaşlar nedenini anlamadığım şekilde bilgisayarım CS:GO'da kasıyor bir sürü video izledim çözümünü bulmadım yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Pcyi taratın virüs olabilir birde sıcaklık değerleri nasıl? Ve işlemcin ne ?
T TavukAdam19 Picopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 268 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #3 demirtaseyupensar dedi: Arkadaşlar nedenini anlamadığım şekilde bilgisayarım CS:GO'da kasıyor bir sürü video izledim çözümünü bulmadım yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... CS:GO işlemciden yana oyun değil mi? Artı 0 Eksi
demirtaseyupensar dedi: Arkadaşlar nedenini anlamadığım şekilde bilgisayarım CS:GO'da kasıyor bir sürü video izledim çözümünü bulmadım yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... CS:GO işlemciden yana oyun değil mi?
Erkandanotesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1.806 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek DVTFL'de Bir Öğrenci 8 Mayıs 2022 #4 @demirtaseyupensar oyun içi değerleri paylaşın. TavukAdam19 dedi: CS:GO işlemciden yana oyun değil mi? Genişletmek için tıkla... İşlemcisi iyi? Artı 0 Eksi
@demirtaseyupensar oyun içi değerleri paylaşın. TavukAdam19 dedi: CS:GO işlemciden yana oyun değil mi? Genişletmek için tıkla... İşlemcisi iyi?
T TavukAdam19 Picopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 268 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #5 Erkandanotesi dedi: @demirtaseyupensar oyun içi değerleri paylaşın. İşlemcisi iyi? Genişletmek için tıkla... Arkadaş ekran kartından bahsetmiş Artı 0 Eksi
Erkandanotesi dedi: @demirtaseyupensar oyun içi değerleri paylaşın. İşlemcisi iyi? Genişletmek için tıkla... Arkadaş ekran kartından bahsetmiş
Faboxin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2015 Mesajlar 1.060 8 Mayıs 2022 #6 DDU ile ekran kartı sürücüsünü temizleyin ve baştan kurulum yapın. Artı 0 Eksi
KS KS D demirtaseyupensar Decapat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #7 Korkmaz ahmet dedi: PC'yi taratın virüs olabilir bir de sıcaklık değerleri nasıl? Ve işlemcin ne? Genişletmek için tıkla... Yeni format attım ekran kartım oyun oynarken 60 ve 70 oynamaz iken 45 derece oluyor. İşlemcim i7 4.nesil 4.0 GHz. Artı 0 Eksi
Korkmaz ahmet dedi: PC'yi taratın virüs olabilir bir de sıcaklık değerleri nasıl? Ve işlemcin ne? Genişletmek için tıkla... Yeni format attım ekran kartım oyun oynarken 60 ve 70 oynamaz iken 45 derece oluyor. İşlemcim i7 4.nesil 4.0 GHz.