R7 370 Performans Sorunu

emir3737

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Bir sistem topladım özellikleri:
  • AMD A8 7650k
  • R7 370 2G GDDR5 256 Bit Ekran Kartı
  • 4GB RAM 1600 MHz
  • 500 W Kasa
Özellikler böyle arkadaşlar. Ekran kartım normal şartlarda 1080p çözünürlükte yüksek ayarlarda oyunları rahatlıkla oynayan bir ekran kartı. Benim monitörüm 1280x1024 eski bir monitör buna rağmen hala daha düşük performanslar elde ediyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Monitörüm eski diye mi kasmalar donmalar oluyor ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok bilgim olmamakla beraber, bence monitörüm eski diyorsan oyunlarda görüntü yenilemede ekran kartının hızına yetişemediği için sıkıntın olabilir. Bende r7 370 ekran kartımla sıkıntı yaşadım. Vga dönüştürücüyü değiştirdim sıkıntım geçti. Mümkün yeni bir ekran ve farklı bir bağlantı ile görüntü almayı dene. Tabi sürücülerin güncel olmasıda önemli.

Bu sistemi size kim toplattı bilmiyorum ama çok yanlış bir sistem. APU işlemci var ve güçlü bir işlemci değil. Üstüne 4 GB RAM var güncel oyunları oynayamazsınız.

4gb ram yeni nesil oyunlar için yeterli değil. Bellek yetmediği için anlık donmalar yaşanabilir. İşlemciniz çok güçsüz ancak r7 370i besleyebileceğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…