R7 370 Sistem Elektrik Kesinti Sonrası Siyah Ekran Sorunu

Gri Madde

Kilopat
Katılım
14 Temmuz 2016
Mesajlar
84
Merhaba arkadaşlar, 1 saat önce PC açılıyordu. Ekran masaüstü falan geliyordu. Masaüstündeyken driver güncellemesi uyarısı geldi, her neyse ben de driveri güncelle dedim. Güncellerken %20 olduğu zaman ekran 2 kere yanıp söndü, üçüncüsünde ekran mavi oldu. Ben de driver yüklensin açılır diye beklerken elektrik gitti PC kapandı. Elektrik geldiğinde ise PC'yi açtım MSI yazısı, ardından Windows logosu geldi ve Windows yüklendiğinde masaüstü gelmedi. Simsiyah ekran ama kasa çalışıyor. Ne yapmam gerek arkadaşlar? Lütfen yardım edin, 1 saattir böyle. Guvenli modda açıp driverleri tekrar yüklesem olur mu acaba?
  • Anakart: MSI H61M P32 W8
  • Ekran Kartı: MSI R7 370
Lütfen yardım edin.

Güvenli modda driverlar yüklenmiyormuş ne yapacağım arkadaşlar lütfen yardım edin sistem geri yüklemede olmadı.
 
Tahminimce güncelleme esnasında elektrik kesintisiyle ekran kartınızın BIOS'u çökmüş olabilir. Monitör bağlantınız VGA ya da DVI mı bilmem ama o bağlantıyı direkt anakarta takıp açmaya çalıştığınızda açılıyorsa sorun ekran kartınızdadır hocam.
Güncelleme: İnternet bağlantımdan dolayı yazının devamını göremedim, özür dilerim.
Ekrana Windows logosu geldiğine göre kartınız büyük ihtimalle sağlamdır hocam. Güvenli modda sistemi açıp sistem geri yüklemeyi deneyebilirsiniz ya da sistemi gelişmiş seçeneklerde başlatıp (Windows kurulum belleği ile başlatabilirsiniz) sistem geri yüklemeyi deneyebilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Ekran kartında sorun olsaydı güvenli kipte de açılmazdı msi yazısıda gelmezdiki hocam

Hocam sistem geri yükleme yapınca sistem geri yüklenemedi diyor hata kodu veriyor
 
Ekran kartında sorun olsaydı güvenli kipte de açılmazdı msi yazısıda gelmezdiki hocam

Hocam sistem geri yükleme yapınca sistem geri yüklenemedi diyor hata kodu veriyor
Güvenli modda açılıyorsa eğer ekran kartı sürücüsünü tamamen kaldırınız. Ardından normal başlatmayı deneyiniz. Eğer açılırsa ekran kartı sürücüsünü yeniden kurunuz.
 
Güvenli modda iken Program ekle veya kaldır'a girdim fakat AMD GRAFIK SURUCUSU veya ismi driver ile başlayan bir şey bulamadım

Bu arada pc açılırken msi ve windows logosuna kadar kasadaki turuncu ışık yanıp sönüyor ama sıra gorüntu almaya gelince siyah ekran + kasadaki turuncu ışık komple sönüyor.

Ne yapmam gerek ?
 
Program adı Display Driver Uninstaller, yanlış yazmışım düzelteyim dedim. Son olarak bozuk sürücüyü kaldırmak için formata başvurabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı