R7 370 sistem görüntü vermiyor

farukpknc

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayarım durduk yere görüntü vermemeye başladı. YouTube'dan araştırma yaptım sebepleri neler olabilir diye ve söylenenleri birebir uyguladım; ekran kartını söktüm taktım, işlemciyi söktüm taktım, RAM'i söküp taktım... Kısacası tüm parçaları söktüm, temizledim, uçlarını sildim tekrar taktım; yine de sonuç alamadım.

Başka bir ekran kartı ve işlemci vs. olmadığı için deneyemedim de. İşlemcimde dahili ekran kartı yok, onu da deneyemedim ancak bütün parçalara elektrik geliyor, tüm fanlar ışıklar sorunsuz çalışıyor, bilgisayarı açınca bekleme modunda olan monitör açılıyor ama daha sonra sinyal yok diyor.

Ramlarden tek bir tanesini tak tek RAM varsa hard diski sök CPU 4 pin takılı olduguna emin ol Power suply arızalı olmadıgından emin ol. gelişme olmazsa yardımcı olmaya çalışırım

Ramlarden tek bir tanesini tak tek RAM varsa hard diski sök CPU 4 pin takılı olduguna emin ol Power suply arızalı olmadıgından emin ol. gelişme olmazsa yardımcı olmaya çalışırım
Merhaba hardisk yok ssd var onuda söküp taktım ram sadece bir tane söket yerini de değiştirdim cpu rayzen 5 2600 onuda söküp taktım bilgisayarı komple söküp taktı. Öyle diyim power suply arızası nasıl bakarım onun hakkında bilgim yok malesef

SSD'yi takmayın arızanın nerede oldugunu bulmaya çalışıyoruz şu an sisteme takılı olan bir parçanızda yüksek ihtimal arıza mevcut çözmemiz için garanti yollara gitmeniz lazım Power suply arızalı olup olup olmadıgını en basit CPU fan ilk çalıştırdıgınız yavaş veya sonradan dönüyorsa anlayabilirsiniz ayrıca sök tak mantıgı her zaman çalışmaz

Ram ve ekran kartının alt kısmındaki sarı yeri silgi ile sil.

Yani ssd takmadan denememi istiyorsunuz öylemi

Yani ssd takmadan denememi istiyorsunuz öylemi
4 pinden kastinğz işlemci fanını. 4 pini ise onuda söküm taktım tam olarak ekran kwrtınıda tam oturttum ssd yi söktüm o şekilde çalıştırdım değişen birşey olmadı
Ram ve ekran kartının alt kısmındaki sarı yeri silgi ile sil.
Merhaba silgi yok diye ıslak bir besle güzelcene silip kuruladım

Son düzenleme:

Hocam işlemciye güç vermek için 4 pin kablosu olur fan için degil üstünde yazar CPU PWR gibi ibareler onun takılı olduguna emin olun eger o da olmadıysa yüksek ihtimal PSU arızalı.

Hocam işlemciye güç vermek için 4 pin kablosu olur fan için degil üstünde yazar CPU PWR gibi ibareler onun takılı olduguna emin olun eger o da olmadıysa yüksek ihtimal PSU arızalı.
Hocam valla çok kral adamsın çok saolun şimdi dediğiniz gibi yaptım 8 pinliydi cpu güç girişi 4 pini çıkardım ekran geldi ama 4 pinle çalışmasında sorun olmaz mı bu şekilde mi kullanayım ne yapmam lazım şuan
Bu arada biraz bulanıklaşma olmuş gameloopu açtım kapatınca ekran gidip geldi bu dört pinin takılı olmaması ile alakalı olabilir mi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…