R7 370 Sistem Toplama

85562

Megapat
Kesinlikle hayali bir sistem değil RAM ve kasayı aldım. Daha önce buna benzer konu açmıştım farkettim ki az bir farkla daha iyi sistem toplayabilirim. Fakat uyuyumlu mu onu bi türlü anlamıyorum yardım ederseneniz sevinirim.
:) Bilgidiğiniz güzel uyumlu parçaları önerebilirsiniz.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemi düşünebilirsiniz ekran kartınız 4 gb olacak ve hdd niz 64mb cache + 7200 rpm olacak.

Dosya Ekleri

• 1.JPG
    1.JPG
    109,8 KB · Görüntüleme: 216
4690k lı sistem alıpta 300w power kullanmadıktan sonra sıkıntı olmaz. 960 ın kutu üzerinde 500w önerilen power olarak yazar ve 500w 80plus güç kaynağı ile 2 ekran kartınıda sıkıntısız çalıştırabilir.

4690k lı sistem alıpta 300w power kullanmadıktan sonra sıkıntı olmaz. 960 ın kutu üzerinde 500w önerilen power olarak yazar ve 500w 80plus güç kaynağı ile 2 ekran kartınıda sıkıntısız çalıştırabilir.
Tamam da R7 370 giriş seviyesi kalıyor. 4690K alıpta R7 370 takmak Ferrari'ye tüp taktırmak gibi bir şey. Hem sizin önerdiğiniz sistemle benim önerdiğim sistem arasında 100 TL fark var. Neden daha az performans için daha fazla para ödensin ki ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı