R7 370 ve X4 860K Sistemde FPS düşüşü

Alierikli

Hectopat
Daha fazla  
Sorunun güç kaynağından olduğunu düşünüyorum. Sizlerin de yorumlarını almak istiyorum. Güç kaynağı değiştirme fırsatım olmadı çünkü çevremde uygun güç kaynağı yok boş yerede para vermek istemiyorum. Bilgisayarcılarda yardımcı olmuyor malesef.

Video Link;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Değerli net görmek için Hd'ye alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Sistem özelliklerinizi belirtin
  • AfterBurner'da işlemci ve ekran kartı frekanslarını da açıp yazı tipi boyutunu büyütün
FPS düştüğü anda CPU kullanımı anlık %99 oldu. Anakartınız ve işlemci soğutucunuz nedir?

Ucuz etin yahnisi olmuş bu biraz.
  • AMD Athlon II X4 860K 3.7GHz 4 MB FM2+ İşlemci
  • Asus A68HM-K AMD A68H 2400MHz(O.C.) DDR3 mATX Anakart
  • Team 16GB(2x8GB) DDR3 Overclocking Dark Series 2400MHz Gaming Soğutuculu Dual-Channel RAM Bellek
  • MSI R7 370 Gaming 2GB 256Bit GDDR5 Ekran Kartı
  • Toshiba 1TB 7200 RPM 32MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK
  • Kingston HyperX Fury 120GB 500-500MB/s SSD
  • AeroCool Cruisestar Advance Mid Tower Pencereli 3 Adet Fan Takılı USB 3.0 Kasa
  • Aerocool 400W VX Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı
Sistem bu şekilde recep abi,
İşlemci soğutucusu ise stok soğutucusudur

Video da bahsettim abi burdanda yazayım, Senin ali abi ile yapmış olduğun (Güç kaynağı satın alma rehberi) videonu izledim,7:55 Dakikadaki söylediğin herşey benim sorunumu anlatıyor,Dediğin gibi AfterBurner ile tekrar düzenleme yapıp tekrardan video çektim umarım istediğin değerlerdir yazı boyunutu büyültemedim ama belirgin olması için elimden geleni yaptım iyi seyirler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

600 Watt Zalman glx psu ile denendi sonuç yine aynı malesefki :(

Konu kilit sorun çözülmüştür.

• AMD Athlon II X4 860K 3.7GHz 4 MB FM2+ İşlemci
  • Asus A68HM-K AMD A68H 2400MHz(O.C.) DDR3 mATX Anakart
  • Team 16GB(2x8GB) DDR3 Overclocking Dark Series 2400MHz Gaming Soğutuculu Dual-Channel RAM Bellek
  • MSI R7 370 Gaming 2GB 256Bit GDDR5 Ekran Kartı
  • Toshiba 1TB 7200 RPM 32MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK
  • Kingston HyperX Fury 120GB 500-500MB/s SSD
  • AeroCool Cruisestar Advance Mid Tower Pencereli 3 Adet Fan Takılı USB 3.0 Kasa
  • Aerocool 400W VX Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı
Sistem bu şekilde recep abi,
İşlemci soğutucusu ise stok soğutucusudur

Video da bahsettim abi burdanda yazayım, Senin ali abi ile yapmış olduğun (Güç kaynağı satın alma rehberi) videonu izledim,7:55 Dakikadaki söylediğin herşey benim sorunumu anlatıyor,Dediğin gibi AfterBurner ile tekrar düzenleme yapıp tekrardan video çektim umarım istediğin değerlerdir yazı boyunutu büyültemedim ama belirgin olması için elimden geleni yaptım iyi seyirler.

600 Watt Zalman glx psu ile denendi sonuç yine aynı malesefki :(

Konu kilit sorun çözülmüştür.

Nasıl çözdün? Söylede aynı sorunu yaşayanlarda öğrensin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı