incaltair
Centipat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar.
Benim sorunum Valorant'ta ağ bağlantısı Rtt'si + işleme gecikmesi toplam ms süresinin 40 ms altına inmemesi.
Ağ bağlantısı Rtt'si ortalama 20 ms civarında gezerken 20 ms de işleme gecikmesi alıyorum.
Halbuki sistemimin kötü olmadığını düşünüyorum.
Bilgisayarda sadece Valorant yüklü, arka planda ve başlangıçta uygulama çalıştırmıyorum.
İnternete lan kablosu ile bağlanıyorum.
Ortalama 250-400 FPS alıyorum. Bu FPS değerleri yüksek-orta-düşük görüntü kalite modlarında pek oynamıyor.
Herhangi bir V-Sync, G-Sync açık değil.
Bu FPS değerlerine rağmen oyunum neden akıcı değil ve neden input lag var anlamış değilim.
Önerilerinizi bekliyorum.
Anakart: ASUS TUF Gaming B550M-Plus Wi-Fi
İşlemci: AMD Ryzen 7 3700X (AMD Wraith Stealth stok soğutucu ile kullanıyorum)
RAM: 2 X Kingston 16 GB 3200 MHz DDR4 CL22 (çift kanal çalıştırıyorum, üreticinin önerdiği slotlarda)
Ekran kartı: MSI RX 6650 XT Mech 2X 8g OC 128 bit
PSU: MSI MAG A600dn 600W
SSD: Crucial P3 Plus 1TB PCI-e gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD (okuma-yazma hızını CrystalDiskMark'tan test ettim, 5100 mb/sn veriyor)
Monitör: ViewSonic XG251g 360 Hz 1ms (DP kablosu ile bağlı)
Klavye: Lenovo lecoo GK301 RGB kablolu mekanik oyuncu klavyesi.
Mouse: Inca IKG-330 setinin mouseunu kullanıyorum.
Benim sorunum Valorant'ta ağ bağlantısı Rtt'si + işleme gecikmesi toplam ms süresinin 40 ms altına inmemesi.
Ağ bağlantısı Rtt'si ortalama 20 ms civarında gezerken 20 ms de işleme gecikmesi alıyorum.
Halbuki sistemimin kötü olmadığını düşünüyorum.
Bilgisayarda sadece Valorant yüklü, arka planda ve başlangıçta uygulama çalıştırmıyorum.
İnternete lan kablosu ile bağlanıyorum.
Ortalama 250-400 FPS alıyorum. Bu FPS değerleri yüksek-orta-düşük görüntü kalite modlarında pek oynamıyor.
Herhangi bir V-Sync, G-Sync açık değil.
Bu FPS değerlerine rağmen oyunum neden akıcı değil ve neden input lag var anlamış değilim.
Önerilerinizi bekliyorum.
Anakart: ASUS TUF Gaming B550M-Plus Wi-Fi
İşlemci: AMD Ryzen 7 3700X (AMD Wraith Stealth stok soğutucu ile kullanıyorum)
RAM: 2 X Kingston 16 GB 3200 MHz DDR4 CL22 (çift kanal çalıştırıyorum, üreticinin önerdiği slotlarda)
Ekran kartı: MSI RX 6650 XT Mech 2X 8g OC 128 bit
PSU: MSI MAG A600dn 600W
SSD: Crucial P3 Plus 1TB PCI-e gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD (okuma-yazma hızını CrystalDiskMark'tan test ettim, 5100 mb/sn veriyor)
Monitör: ViewSonic XG251g 360 Hz 1ms (DP kablosu ile bağlı)
Klavye: Lenovo lecoo GK301 RGB kablolu mekanik oyuncu klavyesi.
Mouse: Inca IKG-330 setinin mouseunu kullanıyorum.