A Anıl Yiğit Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 1.130 Çözümler 3 23 Temmuz 2024 #1 Anakart: MSI B450 Tomahawk Max. Ekran kartı: ASUS ROG STRIX 6750XT. İşlemci: AMD Ryzen 7 3700X Adrenalin uygulamasında sam ayarı bende desteklenmeyen özellik olarak gözüküyor, bu ayarı bu sistem özelliklerim ile açabilme şansım var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2024
Anakart: MSI B450 Tomahawk Max. Ekran kartı: ASUS ROG STRIX 6750XT. İşlemci: AMD Ryzen 7 3700X Adrenalin uygulamasında sam ayarı bende desteklenmeyen özellik olarak gözüküyor, bu ayarı bu sistem özelliklerim ile açabilme şansım var mı?
Çözüm bluerr 23 Temmuz 2024 Anıl Yiğit dedi: F7 basınca ilk BIOS karşılama ekranı geliyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Save exit- save changes and reboot yapın. Açıldıktan sonra tekrar girip resizable bar ve above 4G decoding ayarını açacağız.
Anıl Yiğit dedi: F7 basınca ilk BIOS karşılama ekranı geliyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Save exit- save changes and reboot yapın. Açıldıktan sonra tekrar girip resizable bar ve above 4G decoding ayarını açacağız.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.242 Makaleler 6 Çözümler 560 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 23 Temmuz 2024 #51 Ben RX 6600 kullanıyorum. Üstelik B350 anakartla. Artı 0 Eksi
KS KS A Anıl Yiğit Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 1.130 Çözümler 3 23 Temmuz 2024 #52 turko35408 dedi: Ben RX 6600 kullanıyorum. Üstelik B350 anakartla. Eki Görüntüle 2261190 Genişletmek için tıkla... Hocam yeniden başlat deyince monitör gidiyor ama PC kapanıp tekrar açılmıyor :/ Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Ben RX 6600 kullanıyorum. Üstelik B350 anakartla. Eki Görüntüle 2261190 Genişletmek için tıkla... Hocam yeniden başlat deyince monitör gidiyor ama PC kapanıp tekrar açılmıyor :/
bluerr Hectopat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.619 Makaleler 8 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #53 Anıl Yiğit dedi: Hocam yeniden başlat deyince monitör gidiyor ama PC kapanıp tekrar açılmıyor :/ Genişletmek için tıkla... Şu an açılmıyor mu yani? Eğer açılmıyorsa bios pilini çıkartıp tekrar takmanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
Anıl Yiğit dedi: Hocam yeniden başlat deyince monitör gidiyor ama PC kapanıp tekrar açılmıyor :/ Genişletmek için tıkla... Şu an açılmıyor mu yani? Eğer açılmıyorsa bios pilini çıkartıp tekrar takmanız gerekiyor.
KS KS A Anıl Yiğit Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 1.130 Çözümler 3 23 Temmuz 2024 #54 bluerr dedi: Videodaki ayarları kontrol eder misin? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet hocam böyle yaptık fotoğraflar attım sizde bir bakabilir misiniz herhangi bir yanlış ayar yapılmış mı? bluerr dedi: Şu an açılmıyor mu yani? Eğer açılmıyorsa BIOS pilini çıkartıp tekrar takmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Açılmıyor hocam PC çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor. Pili bilgisayar kapalıyken mi çıkartıp takayım? Artı 0 Eksi
bluerr dedi: Videodaki ayarları kontrol eder misin? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet hocam böyle yaptık fotoğraflar attım sizde bir bakabilir misiniz herhangi bir yanlış ayar yapılmış mı? bluerr dedi: Şu an açılmıyor mu yani? Eğer açılmıyorsa BIOS pilini çıkartıp tekrar takmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Açılmıyor hocam PC çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor. Pili bilgisayar kapalıyken mi çıkartıp takayım?
bluerr Hectopat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.619 Makaleler 8 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #55 Anıl Yiğit dedi: Açılmıyor hocam PC çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor. Pili bilgisayar kapalıyken mi çıkartıp takayım? Genişletmek için tıkla... Kapalıyken çıkartmalısınz. Elektriği full kesin. Kasayı kapattıktan sonra kasanın arkasından power tuşunu 0 yapın. Pili çıkarttıktan sonra 1-2 dakika bekleyin. Sonra takıp çalıştırabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Anıl Yiğit dedi: Açılmıyor hocam PC çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor. Pili bilgisayar kapalıyken mi çıkartıp takayım? Genişletmek için tıkla... Kapalıyken çıkartmalısınz. Elektriği full kesin. Kasayı kapattıktan sonra kasanın arkasından power tuşunu 0 yapın. Pili çıkarttıktan sonra 1-2 dakika bekleyin. Sonra takıp çalıştırabilirsiniz.
KS KS A Anıl Yiğit Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 1.130 Çözümler 3 23 Temmuz 2024 #56 Monitör ışığı turuncu kapalı yani ama PC açık. Dosya Ekleri P40723-022108.jpg 107,4 KB · Görüntüleme: 23 Artı 0 Eksi
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.242 Makaleler 6 Çözümler 560 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 23 Temmuz 2024 #57 Monitörü farklı portta deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS A Anıl Yiğit Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 1.130 Çözümler 3 23 Temmuz 2024 #58 bluerr dedi: Kapalıyken çıkartmalısınz. Elektriği Full kesin. Genişletmek için tıkla... Prizden düğmeyi kapatıp çıkartıyorum hocam doğru mudur? Artı 0 Eksi
bluerr dedi: Kapalıyken çıkartmalısınz. Elektriği Full kesin. Genişletmek için tıkla... Prizden düğmeyi kapatıp çıkartıyorum hocam doğru mudur?
bluerr Hectopat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.619 Makaleler 8 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #59 Anıl Yiğit dedi: Prizden düğmeyi kapatıp çıkartıyorum hocam doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Evet. Işık yanmasın PC de kapalı olacak. Artı 0 Eksi
Anıl Yiğit dedi: Prizden düğmeyi kapatıp çıkartıyorum hocam doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Evet. Işık yanmasın PC de kapalı olacak.
KS KS A Anıl Yiğit Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 1.130 Çözümler 3 23 Temmuz 2024 #60 bluerr dedi: Evet. Işık yanmasın PC de kapalı olacak. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS pilini çıkarıp taksak her şey siliniyor mu? Artı 0 Eksi
bluerr dedi: Evet. Işık yanmasın PC de kapalı olacak. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS pilini çıkarıp taksak her şey siliniyor mu?