R7 3700X Cooler Master MLV2 Isınma Sorunu

Khannelles

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar boşta 40 küsur derecelerde, GTA 5 2K Ultra ayarlarda 60 küsur hatta 68-70 dereceleri gördüm. Sadece bu oyunu denedim şu anlık normal mi? Termal macunu sürdüm yaymadım, direk üstüne soğutucuyu taktım. Termal macun MasterGel Maker. Acaba açıp tekrardan yayarak sürüp kapatsam mı? Yoksa normal mi? OC yapmadım direk PC'yi açtım.

Master gel makeri itopyadan gçetiğimiz ay içerisinde aldıysanız sıkıntılı ürün almışsınız.
Yok hocam geçen sene almıştım nereden aldığomı bile hatırlamıyorum
Bir problem yok zaten yaz ayindayiz. Ayrica 2K ultra ayarlarda dediginiz degerler gayet iyi.
Yani CPU sıcaklığı 68 derece normal mi? Sıvı soğutma olmasına rağmen. Fazla geldi açıkçası intelden sonra :)

Yok hocam geçen sene almıştım nereden aldığomı bile hatırlamıyorum

Yani CPU sıcaklığı 68 derece normal mi? Sıvı soğutma olmasına rağmen. Fazla geldi açıkçası intelden sonra :)
Sıcaklık değerleri yükte gayet normal değerler, hatta bu sıcak aylarda gayet güzel değerler. Bende aynı sıvı soğutucuyu almayı düşünüyordum. Soğutma konusunda başarılı verdiğin değerlere göre. Ses konusunda nasıl peki. İnternette sesli çalıştığını söyleyenler olmuş.

Sıcaklık değerleri yükte gayet normal değerler, hatta bu sıcak aylarda gayet güzel değerler. Bende aynı sıvı soğutucuyu almayı düşünüyordum. Soğutma konusunda başarılı verdiğin değerlere göre. Ses konusunda nasıl peki. İnternette sesli çalıştığını söyleyenler olmuş.
Hocam eve geçince bilgi vereyim, işlemci kullanımı fazla değildi oyunda?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı