Crazys
Kilopat
- Makaleler
- 2
Şimdi senin bütçene göre bir sistem toplamaya çalışacağım.
Öncelikle işlemcide senin istediğini değiştirmedim.
İşlemci 3600x yeterli diye düşünüyorum 1800 TL
www.incehesap.com
Anakart x570 sıvı soğutmayla beraber 1500 TL
www.itopya.com
RAM 700 TL
www.incehesap.com
SSD: 800 TL
Aslında ben NVMe ve 960 GB SSD eklemiştim ama bütçe aşıldı. Geri 960 GB SSD'yi çıkardım. HDD koydum. O da hiç yakışmadı. E zaten NVMe ile SATA arasında oyunda fark yok. En mantıklısı bence 960 GB tek SSD almak
www.hepsiburada.com
Kasa 800 TL
www.vatanbilgisayar.com
Termal macun 100 TL
Bu (sizin seçiminiz)
www.vatanbilgisayar.com
veya bu (tavsiyem)
urun.n11.com
Gerçi sıvı soğutmanın yanında büyük ihtimalle termal macun gelir o yüzden almaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Ama hesaba katıyorum.
Ekran kartı: 2070 4300 TL para kalıyor geriye. Buna göre bir ekran kartı seçilebilir. Mesela Super modeli.
www.hepsiburada.com
Ya da şunlar olabilir:
www.mediamarkt.com.tr
www.vatanbilgisayar.com
www.itopya.com
www.hepsiburada.com
Toplam: 10.000 TL
Gerisini siz getirin arkadaşlar. Bu arada söylemeyi unutmuşum. Düzeltince yazı bozuluyor. Buraya yazıyım. Termal macun soğutmanın içerisinden çıkar diye düşünüyorum onun için termal macun almaya gerek yok. Yani geriye 4400 TL para kalıyor. Ekran kartına bu bütçe çerçevesinde karar verebilirsiniz. Tabii ki daha iyileri de toplanabilirdi. Zaten ben yazdığım şeyleri mutlaka alın demiyorum, sadece bu bütçeyle neler yapılabilir diye kendi düşüncelerimi de katarak yardımcı olmaya çalıştım. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Öncelikle işlemcide senin istediğini değiştirmedim.
İşlemci 3600x yeterli diye düşünüyorum 1800 TL

AMD Ryzen 5 3600X 3.80GHz 35MB Soket AM4 Wraith Spire Fanlı İşlemci - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

Anakart x570 sıvı soğutmayla beraber 1500 TL
MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI 4400MHz(O.C) DDR4 Soket AM4 RGB M.2 HDMI PCIe 4.0 ATX Anakart | ITOPYA
MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI 4400MHz(O.C) DDR4 Soket AM4 RGB M.2 HDMI PCIe 4.0 ATX Anakart En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile X570 GAMING EDGE WIFI ITOPYA'da.

RAM 700 TL

Kingston Hyperx Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200Mhz RGB Ram(Bellek) - HX432C16PB3AK2/16 incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

SSD: 800 TL
Aslında ben NVMe ve 960 GB SSD eklemiştim ama bütçe aşıldı. Geri 960 GB SSD'yi çıkardım. HDD koydum. O da hiç yakışmadı. E zaten NVMe ile SATA arasında oyunda fark yok. En mantıklısı bence 960 GB tek SSD almak
Sandisk SSD Plus 960GB 535MB-450MB/s Sata 3 2.5" SSD Fiyatı
Sandisk SSD Plus 960GB 535MB-450MB/s Sata 3 2.5" SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Kasa 800 TL
Astro 650w 80plus power rgb led fanlı kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Astro 650w 80plus power rgb led fanlı kasa uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
Astro 650w 80plus power rgb led fanlı kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Astro 650w 80plus power rgb led fanlı kasa uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.

Termal macun 100 TL
Bu (sizin seçiminiz)
COOLER MASTER MASTERGEL PRO TERMAL MACUN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MASTERGEL PRO TERMAL MACUN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Diğer Bilgisayar Bileşeni Modelleri ve Fiyatları - n11
Diğer ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Diğer çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Ekran kartı: 2070 4300 TL para kalıyor geriye. Buna göre bir ekran kartı seçilebilir. Mesela Super modeli.
MSI Nvidia GeForce RTX 2070 Ventus 8GB 256Bit GDDR6 (DX12) Fiyatı
MSI Nvidia GeForce RTX 2070 Ventus 8GB 256Bit GDDR6 (DX12) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
MSI VGA GeForce RTX 2070 GAMING 8G Ekran Kartı
MSI VGA GeForce RTX 2070 GAMING 8G Ekran Kartı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!

MSI GeForce RTX2070 GAMING Z 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce RTX2070 GAMING Z 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

MSI GeForce RTX 2070 GAMING 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
MSI GeForce RTX 2070 GAMING 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RTX 2070 GAMING 8G ITOPYA'da.

MSI NVIDIA GeForce RTX2070 Armor 8GB 256Bit GDDR6 (DX12) Fiyatı
MSI NVIDIA GeForce RTX2070 Armor 8GB 256Bit GDDR6 (DX12) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Toplam: 10.000 TL
Gerisini siz getirin arkadaşlar. Bu arada söylemeyi unutmuşum. Düzeltince yazı bozuluyor. Buraya yazıyım. Termal macun soğutmanın içerisinden çıkar diye düşünüyorum onun için termal macun almaya gerek yok. Yani geriye 4400 TL para kalıyor. Ekran kartına bu bütçe çerçevesinde karar verebilirsiniz. Tabii ki daha iyileri de toplanabilirdi. Zaten ben yazdığım şeyleri mutlaka alın demiyorum, sadece bu bütçeyle neler yapılabilir diye kendi düşüncelerimi de katarak yardımcı olmaya çalıştım. Umarım yardımcı olabilmişimdir.