R7 3700X RTX 2060S sistem GTA 5 GPU düşük kullanımı

Dogukan Bulut

Decapat
Merhaba. Ben GTA 5 oynarken GPU kullanımı 50-70 arası oluyor. Bu sorun mu? Ekran kartı RTX 2060S işlemci R7 3700X.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSAA ayarını x8'e çekip advanced ayarları da açın o zaman GPU kullanımının arttığını gözlemleyebilirsiniz. Şu an için FPS değerleriniz güzel, ama dediğim ayarları açarsanız alacağınız performans da hayliyle düşecektir. Şu an için kart çalışması gerektiği kadarını kullanıyor, bunu sorun haline getirmenize gerek yok, MSI Afterburner'u da kapatıp keyfinize bakın 😀.

MSAA ayarını x8'e çekip advanced ayarları da açın o zaman GPU kullanımının arttığını gözlemleyebilirsiniz. Şu an için FPS değerleriniz güzel, ama dediğim ayarları açarsanız alacağınız performans da hayliyle düşecektir. Şu an için kart çalışması gerektiği kadarını kullanıyor, bunu sorun haline getirmenize gerek yok, MSI Afterburner'u da kapatıp keyfinize bakın 😀.
Advanced konusunda sıkıntı yok ancak MSAA ekran kartının içinden ok gibi geçen bir ayar değil mi :D. En son GT1030 kartımla x4 denedim direkt 10-15FPS düşüş yaşadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı