Dostum forumlarda 2K monitörlerin Ekran kartının ömrünü 3seneye kadar düşüreceğini duydum bu yüzden 2K tercih etmedim. Çünkü bu sistemi en az 6-7 yıl kullanmak istiyorum.Mönitörü 2K 144 HZ yaparsan daha iyi olur.
Samsung 27" çerçevesiz monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Samsung 27" uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Samsung 27" çerçevesiz monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Samsung 27" uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
Nasıl düşürüyormuş ?Dostum forumlarda 2K monitörlerin Ekran kartının ömrünü 3seneye kadar düşüreceğini duydum bu yüzden 2K tercih etmedim. Çünkü bu sistemi en az 6-7 yıl kullanmak istiyorum.
Nasıl düşürüyormuş ?
2K monitör alırsa o kartın ömrü bana göre Ultra'da 1 yıl High'da 2 yıl mediumda 3 yıl.
O muhabbet galiba 2k da ekran kartı zorlandığından ekran kartının ömrü azalır muhabbeti. 2070 super 2k yı rahatça oynatabildiği için zorlanma durumu olmaz. Kaldı ki ekran kartı kullanımı sürekli yüzde 98 bile olsa ömrü ne kadar azalabilir 1 ay falan mı ? Bence komik bi yorum bu. Zaten 2 k oyunculuk deneyimi için önerilen kartlar ortadaBuyurun hocam.
Yoksa ben mi yanlış anladım?
Mouse çok düşük bir model, klavye ve kulaklık stoğu yok zaten.
Önceki konuda olan önerimin son hali:
AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Amd Ryzen 5 3600 3,6ghz 35mb Cache Soket Am4 Işlemci yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com MSI B450 Tomahawk Max AMD B450 4133MHz DDR4 Soket AM4 ATX Fiyatı
MSI B450 Tomahawk Max AMD B450 4133MHz DDR4 Soket AM4 ATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Team T-Force Delta RGB White 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 DDR4 Gaming Ram (TF4D416G3200HC16FDC01) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com Kingston A2000 500GB 2200MB/2000MBs NVMe PCIe M2 SSD (SA2000M8/500G) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com (Beyaz)
High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
Asus VP249QGR 23.8" 1 MS 144 Hz VGA+HDMI+DP FreeSync Full HD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Asus VP249QGR 23.8www.n11.com
Cooler Master Mouse Fiyatları - Fare Modelleri - GittiGidiyor
En ucuz Cooler Master mouse fiyatları GittiGidiyor'da! Bilgisayar ve tablet için mouse (fare) arıyorsanız ücretsiz kargo avantajıyla hemen satın alabilirsiniz.www.gittigidiyor.com SteelSeries Arctis 5 Gaming Kulaklık- DTS Headphone:X 7.1 Surround - PC ve PS 4 Uyumlu - RGB Aydınlatma - Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronik
SteelSeries Arctis 5 Gaming Kulaklık- DTS Headphone:X 7.1 Surround - PC ve PS 4 Uyumlu - RGB Aydınlatma - Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.trKlavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com