DipHangs
Hectopat
Bu sistemi editleyip nasıl 2 TB yaparım oyun yapmak istiyorum SSD genellikle oyunlarla dolacak yani.
Ya buradan yükseltin altta bölüm var ya da internetten bütçene uygun bul ve al.
Bu sistemi editleyip nasıl 2 TB yaparım oyun yapmak istiyorum SSD genellikle oyunlarla dolacak yani.
![]()
Sinerji Lexa Intel Core i5 12400F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6800XT [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Lexa Intel Core i5 12400F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6800XT [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
O zaman bu sistemi alıyorum sıkıntı yok değil mi![]()
![]()
Sinerji Lexa Intel Core i5 12400F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6800XT [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Lexa Intel Core i5 12400F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6800XT [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
O zaman bu sistemi alıyorum sıkıntı yok değil mi![]()
Pek bütçeme göre olmasa da almayı düşündüğüm bir masaüstü var. Şu anda bir laptop kullanıyorum ve bu benim ilk bilgisayarım, toplamadan falan çok anlamam. Rica etsem şu bilgisayara bir bakıp parçalar birbiriyle uyumlu mu, güç yeterli mi, Valorant-Witcher 2-3 kasar mı, oyun yaparken (söylemeseniz de olur) sıkıntı çıkar mı, çabuk ısınır mı? Çünkü bilgisayarda günde 3-4 saat net vakit geçiririm. Bu arada sistem şu:
Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA
Şu anda bir laptop kullanıyorum ve bu benim ilk bilgisayarım, toplamadan falan çok anlamam1030 çok düşük hocam.
Yanlışlıkla mı aldınız?
Şu anda bir laptop kullanıyorum ve bu benim ilk bilgisayarım, toplamadan falan çok anlamam
Hepinize çok teşekkür ederim klavye falan zart zurt zaten sistemle alakası yok ben onları eklerim ilgime göre. Allah razı olsun
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.