R7 3700X sisteme RTX 3070 takılır mı?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar aşağıdaki videoda toplanan sistemde RTX2070S yerine RTX3070 koysam darboğaz yapar mı?
Mobil olanlar için işlemci R7 3700X.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
2K ve 4K'da herhangi bir sorun yaşamazsınız. 1080P çözünürlükte bir miktar darboğaz olur fakat RTX 3070'i 1080P çözünürlükte kullanmak saçma şahsen. İmkanınız var ise 2K monitör almanızı öneririm.

2K'da 3700X ve 3070 kullanıyorum Kingdom Come: Deliverance ve ETS2'yi deneyebildim sadece sistem iki günlük olduğu için. Kingdom Come: Deliverance Very High ayarlarda CPU kullanımı %32'yi geçmedi GPU kullanımı ise sahnelere göre %80-90 aralığında git gel yapı, bu bir sorun mu bilmiyorum, ortalama 90-110 FPS aldım. ETS2 olabilecek en yüksek ayarlarda CPU kullanımı %15'i geçmedi GPU kullanımı ise ortalama %80 lerdeydi, 250 FPS verdi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı