R7 3700X sisteme sıvı soğutma gerekli mi?

Bu bir açıklama değil? Kronik bir sorunu mu var, genellikle üretim bandından hatalı olarak mı çıkıyor, nedir yani?
Corsair RM, RM serisinin en altıdır. Corsair diye illaki iyidir diye bir yargı yok. RMX alamıyorsanız FSP Hydro G daha iyi bir tercihtir.
Ayrıca Corsair'ın çoğu güç kaynağında cızırtı sorunu var.
 
PSU alırken de 8+8 CPU için dikkat edin.

RM serisi 8 pine sahip RMX serisi 8+8 olması lazım.


Bu arada soğutucu alıyorsanız 280MM öneririm özellikle fiyatları çok iyi iken Kraken X62 bakabilirsiniz.
 
Corsair yenilediği RM serisinde kaliteli Nippon marka Japon kapasitör kullanmıyor(Genelde piyasada kullanılan). Bu seride kullandıkları Suscon marka tayvan kapasitörler. Gerçi corsair 10 yıl garanti vererek bu güç kaynaklarının da sağlam olduğunu belirtiyor. Bir de kullanılan fan diğer serilerinde kullandığı Corsair marka fan değil. Hong Hua fan kullanıyor ki diğer fanlara göre bir alt seviye fanlar. Ses seviyesi biraz daha yüksek.

Kutu içerisinden çıkan stok soğutucu kesinlikle yeterli fakat sesli çalışıyor. Sıvı soğutma daha sessiz kullanım sağlayacaktır tavsiye ederim.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı