R7 3700X ve MSI B550M Bazooka sistem açılmıyor

Eskitoprak

Kilopat
Yer
Tekirdağ
Merhabalar, iyi günler dilerim. Yeni sistem topluyorum ve parçaları taktım. Parça listesini aşağıda paylaşacağım. Sistemi çalıştırıyorum ekran sinyal yok hatası veya - işareti çıkarıyor. BIOS flash ile BIOS güncelledim hala aynı sonucu alıyorum. Ekran kartım hala gelmedi eski bir ekran kartı takıp HDMI üzerinden denedim olmadı, DP ile denedim olmadı. Anakart üzerinde HDMI ve DP üzerinden denedim olmadı. Ne denediysem ne BIOS ne de bir şey geldi. Anlamadım yardımcı olur musunuz? Bağlantıların doğru ondan emin olabilirsiniz.

Anakart: MSI B550M Bazooka.
İşlemci: Ryzen 7 3700X.
RAM: G.Skills 4000MHz 2x8.
PSU: Gigabyte GPP750M.
Ekran: Monster Aryond A27.

Şey. Ekranda bir hata olabilir mi? Sonuçta Monster
Bir de BIOS'tan anlamam ama BIOS pilini çıkarıp 10 saniye falan bekletip takınca oluyormuş. Tabi 2. söylediğimi yapmayın pek emin değilim ama bilgin birine soralım?
@jax teller fanboyu

Artı -7 Eksi
İşlemcinizin içinde dahili grafik birimi yok. Ekran kartı gelmeden görüntü alamazsınız. Ve işlemcinizi mümkünse iade edin ve 5600X alın.

Artı -4 Eksi
Eski ekran kartınızın sağlam olduğuna emin misiniz? Bir de görüntüyü ekran kartına bağlayıp deneyin.

Geldi yine hater'lar. Ne alakası var şimdi?

Görüntüyü ekran kartından alman gerekiyor. Monitörün kaynağını da düzgün seçtiğinden emin ol.

Öyle zaten.

İşlemcinizin içinde dahili grafik birimi yok. Ekran kartı gelmeden görüntü alamazsınız. Ve işlemcinizi mümkünse iade edin ve 5600X alın.
Neden iade ediyorum? Ekran kartı üzerinden denedim zaten, yazıyor.
Eski ekran kartınızın sağlam olduğuna emin misiniz? Bir de görüntüyü ekran kartına bağlayıp deneyin.
Eski ekran kartıyla da, kardeşimin 1050 ekran kartıyla da denedim BIOS yok hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…