R7 3700X ve RTX 2070S sistem nasıldır?

ZTAlp

Centipat
Selam dostlar YouTube ile ugraşacagım ve aynı zamanda yayın yapacagım. Her şey dahil bir sistem topladım degerlendirir misiniz? Önerilere açıgım.

-RTX 2070 Super.
-R7 3700X.
-MSI B450 GAMING Plus Max (ileride X570 GAMING Edge alacagım)
-XPG 16 GB (2x8GB) Spectrix D41 RGB 3200MHz CL16.
-Gigabyte 480GB SATA SSD (ileride 1TB SSD alacagım anakartın yanında)
-Cooler Master Masterbox MB511 650W 80+ RGB tempered glass USB 3.0 mid Tower kasa.

Ekipmanlar ise.

-SteelSeries Rival 600.
-SteelSeries Arctis 5 USB RGB oyuncu kulaklığı.
-Rampage Hydra R6 Full RGB Gaming Pro Red Switch Gaming klavye.
-AOC 24" C24G1 144Hz 1ms.

Yayınnı 4000 bitrate de verecegim bazen de 2000 yeter mi? Ve düzenli bir şekilde YouTube'ye video atacagım. Genelde Fortnite, CS:GO, GTA V arada sırada PUBG gibi olacak ama hergün yapacagım bu render işlemini 1080P 60 ya da 120FPS diye düşünüyorum düşüncelerinizi bekliyorum teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer Gaming Plus alacaksan ilerde X570 almana gerek yok. B450 Gaming Plus yerine B450 Pro4 öneririm aşağı yukarı aynı kartlar ama Pro4 ARGB destekliyor. Bütçen varsa almışken X570 Tuf Gaming ya da X570 Aorus Elite de alabilirsin. Cooler Master'ın kasayla beraber gelen PSU'ları pek iyi olmuyor. Kasa ve PSU ayrı alma şansın varsa kaliteli bir PSU almanı öneririm, sistemin iyi çünkü. Upload hızın 5 Mbps ise 4000 bitrate biraz zor onlar oyunlarda, ping yükselir. 5 Mbps upload ile 3000 bitrate civarında 720P 60FPS pingsiz yayın verirsin altyapın iyiyse. Benim upload hızı testler 7.65 Mbps civarı çıkıyor ama 4500 bitrate verince bile anlık ping yükseliyor. Rekabetçi oyunlar için sıkıntı bu anlık ping yükselmeleri.

Sistem gayet güzel ama anakartı yükseltmek yerine ASRock B450 PRO4 yapın ve klavyeyi Trust GXT 890 cada alın. Son olarak kulaklığı Cloud Alpha alabilirseniz iyi olur.

Hocam öncelikle geç gördüm kusura bakmayın fareyi Razer DeathAdder V2 almayı düşünüyorum en azından araştırıyorum klavyeyi ise Razer huntsman Tournament Edition alacagım trus u sevmiyorum ve anakartı Tomahawk Max ile alacagım kulaklık ise aynı.

Hocam öncelikle geç gördüm kusura bakmayın fareyi Razer DeathAdder V2 almayı düşünüyorum en azından araştırıyorum klavyeyi ise Razer huntsman Tournament Edition alacagım trus u sevmiyorum ve anakartı Tomahawk Max ile alacagım kulaklık ise aynı.
Razer yerine K68 olabilir hocam. Anakart güzel olmuş. Deathadder V2 yerine de Sensei Ten ya da Zowie EC2/EC2-A olabilir.

Razer yerine K68 olabilir hocam. Anakart güzel olmuş. DeathAdder V2 yerine de senseiten ya da Zowie EC2/EC2-A olabilir.

Hocam klavyeyi Razer istiyorum hem 100 milyon basım ömrü falan var bir kere alacagım sonra uzun bir başka hiçbir klavye almayacagım o yüzden kesin Razer alacagım gibi görünüyor fareyi de V2 elime uydugu için ve rahat oldugu için seçtim elim biraz büyükte ama başka mouselere bakıyorum hala.

Razer yerine K68 olabilir hocam. Anakart güzel olmuş. DeathAdder V2 yerine de senseiten ya da Zowie EC2/EC2-A olabilir.

Hocam Logitech G402 almaya karar verdim hem büyük hem güzel sizce nasıl?

Son düzenleme:
Hocam klavyeyi Razer istiyorum hem 100 milyon basım ömrü falan var bir kere alacagım sonra uzun bir başka hiçbir klavye almayacagım o yüzden kesin Razer alacagım gibi görünüyor fareyi de V2 elime uydugu için ve rahat oldugu için seçtim elim biraz büyükte ama başka mouselere bakıyorum hala.

Hocam Logitech G402 almaya karar verdim hem büyük hem güzel sizce nasıl?
G402 iyidir ama ben 16 seneye yakın hayatımda klavyeye 100 milyon bastıysam ne olayım :D. O çok fark etmez bence ha illa Razer diyorsan ya Blackwidow ya da Blackwidow Elite al.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı