R7 3700X ve RX 5700 XT Sharkoon 650W 80+ Gold Zero yeterli mi?

Mantıklı, ileride yükseltirsiniz. Gerçekten çok pahalı artık pc toplamak zor. Ben de 2 hafta önce topladım.
Güle güle kullanın.
hayırlı olsun
toplam fiyat nedir? sistemin argb olmasını istiyorum o yüzden bu kasa bana uygun değil. ekran kartını special edition modelini atmışsınız nitro+ ile tek farkı 20mhz ve rgb fanlar ve ben fanları göremeyeceğim :( ramin fiyatı falan da çok fazla hocam bu sistem bana göre değil kısaca. 9000 lira diyebiliriz o da maksimum bütçem. benim attıklarım 8800 tutuyor anakartı x570 aorus elite yapsam mı diye düşünüyorum ama arada 170 lira fiyat farkı var ve aorus elite’in cpu beslemesi 8pin :(

5700 xt için önerilen güç kaynağı 650 watt. Boşta pek sorun olmaz lâkin yük altında görüntü kesilebilir sistem donabilir buna dikkat ederek alın olur mu? Bende MSI 5700 XT var onun için tavsiye edilen 750 watt. Bendeki 650 watt sorun çıkardı yük altında donma görüntü kaybına yol açtı sonra 750 watt psu almak zorunda kaldım. Onca para veriyoruz canımız yanmasın

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı