Bana bu sistemi toplarken fikir verirseniz güzel olur. 2 Ekran kartı hakkında hangisi daha iyi, geri kalanları olduğu gibi almayı düşünüyorum. Gelecek 4 ay içerisinde amazon.com'dan almak istiyorum.
ASUS AC68U modem kullanıyorum: İnternetim TürkNet: 5MS 35 down 3 up Davet kodu: NYF17YQ71SYJ
Zaten olabilecek en iyi bileşenleri seçmişsiniz. Anakart bazında bütçe kısıtlı ise Aorus Elite değilse Aorus Pro modeline bakabilirsiniz. Şayet o anakartta ısrarcı iseniz istediğiniz portlar var. Resim yükledim.
Zaten olabilecek en iyi bileşenleri seçmişsiniz. Anakart bazında bütçe kısıtlı ise Aorus Elite değilse Aorus Pro modeline bakabilirsiniz. Şayet o anakartta ısrarcı iseniz istediğiniz portlar var. Resim yükledim.
Sizin sorduğunuz neydi? Arka portlarında olan destekler yazıyor gönderdiğim fotoğrafta. Şayet anakartın sitesine girerseniz aradığınız özellikler vsr mı yok mu kendiniz de kontrol edebilirsiniz zor değil.
Sizin sorduğunuz neydi? Arka portlarında olan destekler yazıyor gönderdiğim fotoğrafta. Şayet anakartın sitesine girerseniz aradığınız özellikler vsR mı yok mu kendiniz de kontrol edebilirsiniz zor değil.