R7 3700X ve RX 5700 XT sistem toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
cooler master bin basar da ne demek bildiğin marka savunurluğu! lütfen araştırın markaya bakıp o daha iyi demeyin mantıkken o zaman şöyle olur corsair cooler mastere bin basar kasa olarak dark guardian pro ile speci karşılaştırdıklarımda 5 derece fark oluyor o zmn cm<corsair<dark hesabı öyle demeyin dark guardian pro incelemesi var açın bakın hava sürkilasyonu gayet iyi
Corsair saydiginiz markalardan her alanda kalitelidir

Corsair saydiginiz markalardan her alanda kalitelidir
bak ya aıdohjdaohjadohad xd fanboyluk yapma da şu videoyu izle:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
sonra gel konuşak hangi marka dahai iyi iş çıkarıyor ben dark guardian pro kasa alacağım çok iyi bi sürkilasyonu var

Cooler Master bin basar da ne demek bildiğin marka savunurluğu! Lütfen araştırın markaya bakıp o daha iyi demeyin mantıkken o zaman şöyle olur Corsair Cooler Master'e bin basar kasa olarak Dark Guardian Pro ile Spec'i karşılaştırdıklarımda 5 derece fark oluyor o ZMN CM<Corsair<Dark hesabı öyle demeyin Dark Guardian Pro incelemesi var açın bakın hava sürkilasyonu gayet iyi

Ne marka savunurluğu ya? Adamlar işini iyi yapıyor ki daha iyi bir marka oluyorlar. Gayet iyi araştırıyorum sen merak etme. Sen anca Dark guardiyan fanboyluğunu yap. Şimdi bana burada anket yaptırtma hangisi daha iyi diye...

Ne marka savunurluğu ya? Adamlar işini iyi yapıyor ki daha iyi bir marka oluyorlar. Gayet iyi araştırıyorum sen merak etme. Sen anca Dark guardiyan fanboyluğunu yap. Şimdi bana burada anket yaptırtma hangisi daha iyi diye...
izlermisin videoyu? hangi marka daha iyi kasa yapmış bunlar denk kasalar

Bak ya aıdohjdaohjadohad xd fanboyluk yapma da şu videoyu izle:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
sonra gel konuşak hangi marka dahai iyi iş çıkarıyor ben Dark Guardian Pro kasa alacağım çok iyi bir sürkilasyonu var.

Bak şimdi evladım ben OEM çalışanıyım hepsini neredeyse test etme imkanım oluyor hem fanboy olsam MB520 yerine Corsair kasam olurdu saçmalaman burada başlıyor devamı ise Teknobiyotik kendi kasasını övmek için gitmiş darkguardiandan daha küçük ve önü kapalı bir Corsair kasasını almış onu gömmüş kendi kasasını sattırmak için hem büyük hem de mesh nerede testteki adalet kısaca boş yapmazsan sevinirim Corsair'in o kasası sadece dış sekli güzel diye alıyor millet kücük ve önü kapalı haliyle ısınıyor sen gidiyorsun Reno'nun fluence arabasıyla talisman modelini karşılastiriyorsun saçmalamıssın kardozo.

Soğutma sistemi olarak Asus daha başarılı AMD bazlı kartlarda ısınma sorununu göz ardı etmeyin.
Yanlisin var kardes. Asus sorunlu bir ekran karti bu modelde. Sirf duydugum ve okudugum degerlendirmekere bakarak 5600 xt aldim gecen hafta

burdan kontrol et kardes.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı