R7 3750h vs i5 10300H

hacidervisoglu

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba,
Ben yakın zamanda bilgisayar alacağım. Mimarlık bölümünde ağır programlar var biliyorsunuzdur çoğunuz. İki tane birbirine çok yakın özellikli ve fiyatlı laptop buldum tek farkları işlemcileri. Sizce AMD Ryzen 7 3750h mi, yoksa Intel Core i5 10300H mi daha iyidir. İşlemciden hiç anlamadığım için bu soruyu sormam gerekiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden

https://www.hepsiburada.com/msi-bra...-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000ZK55T o bütçeye bunu öneririm. Ryzen 5 4600H, i7 10750H'a eşittir. RX 5300M ise GTX 1650ti seviyesinde.
vay be. o kadar araştırdım ryzen hakkında hiç bilgim olmadığı için gözümden kaçmış. teşekürlerr
Tartışmasız 10300H. Hatta 9300H bile R7 3750H'den çok daha performanslı. AMD'nin 3000 mobil serisi oldukça vasat. GTX 1660Ti laptobum ile birlikte kullanıyordum ve yer yer darboğaz oluyordu. Siz düşünün artık.
vay be. teşekkürler
ARKADAŞLAR BU ARADA LAPTOP ÖNERİLERİNİZ VARSA ALABİLİR MİYİM? BÜTÇE MAKSİMUM 8000 TL

Artı -1 Eksi

200TL daha aşamıyorsanız:

SSD'si biraz yetersiz olabilir, teşekkürler yine de
ekran kartı ve işlemci iyiymiş baya. ama ssd olayını nasıl çözücem

SSD'si biraz yetersiz olabilir, teşekkürler yine de

Ekran kartı ve işlemci iyiymiş bayağı. Ama SSD olayını nasıl çözeceğim?

SSD olayını şöyle çözebilirsin içindeki satıp en az 512 GB'lık alırsın bütçeni biraz saha artırarak ya da bunu 2. bir SSD veya HDD slotu var mı bilmiyorum onu konu açarak ya da burada sorarsın varsa sonradan 1TB HDD falan takarsın.

10300H'ın %30 civarı daha güçlü olması tek başına yeterli.
teşekkür ederim bilgi için
ben bu işlerden pek anlamıyorum. hangi ssd alınır uyumludur, kime değiştirticem bunların hepsi ayrı bir iş olur benim için. beceremem yani. teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…