Lenovo kullanıcısıysanız sorularım var sorabilir miyim?%100 Amd 4800h ve Lenovo alcaksan alma biraz ısınıyor diyimde.
Lenovo İdeapad Gaming kullanıyorum.Lenovo kullanıcısıysanız sorularım var sorabilir miyim?
Bu cızırtı sesleri ve kasa kalitesi hakkında neler söylersiniz? ve bilgisayarı genel olarak önerir misiniz? bende düşünüyorum r7 4800h gtx1650ti modelini almayı.Lenovo İdeapad Gaming kullanıyorum.
Hocam işlemci tamamen full güç çalıştığında işlemci sızlıyor.Bu cızırtı sesleri ve kasa kalitesi hakkında neler söylersiniz? ve bilgisayarı genel olarak önerir misiniz? bende düşünüyorum r7 4800h gtx1650ti modelini almayı.
Birde son olarak pil performansı nasıl ? oyun oynarken ve boştayken kaç saat gidiyor?Hocam işlemci tamamen full güç çalıştığında işlemci sızlıyor.
Genel olarak öneririm Ekran kartı , SSD diğer sıcaklıklar çok iyi ancak işlemci fazla ısınıyor cidden 105 dereceyi görüyorum 105 dereceden sonra zaten pc kendini koruma moduna alıyor (altında soğutucu var 200liralık ve soğutmak için herşeyi yaptım arada sırada 80 e düşüyor çok arada)
Kasa kalitesi olarak Sertleşmiş plastik işteama tasarım olarak güzel günlük işlerini halledersin eğer ısınmasın diyorsan U modelini alabilirsin (çok daha az ısınacaktır ve normal ryzen 7 4800h ile arasında çok çok çok az fark var ve onda işlemci sızlamasıda yokmuş sanırım *SANIRIM)
Eki Görüntüle 1103225
Eki Görüntüle 1103226
Tamamen aynı hatta gpu çekirdeğinde daha iyi bile
Eki Görüntüle 1103229
Eki Görüntüle 1103231
Pek gittiği söylenemez ama günlük için güzel hocam dediğim gibi 4800u modelini alırsanız daha az pil harcar bak ben aldım gram memnun değilim (sıcaklığından işlemci süper)Birde son olarak pil performansı nasıl ? oyun oynarken ve boştayken kaç saat gidiyor?
Çok teşekkür ederim soruma bu kadar kafa yorduğunuz için iyi geceler.Pek gittiği söylenemez ama günlük için güzel hocam dediğim gibi 4800u modelini alırsanız daha az pil harcar bak ben aldım gram memnun değilim (sıcaklığından işlemci süper)
kafa yormadım daha fazla bilgi istiyorsanız Discordunuzu verin ordan konuşabilirizÇok teşekkür ederim soruma bu kadar kafa yorduğunuz için iyi geceler.
Yok merak ettiklerimin cevaplarını aldım saolasın.kafa yormadım daha fazla bilgi istiyorsanız Discordunuzu verin ordan konuşabiliriz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.