R7 3800X, RX 5700XT sistemde CS:GO sinyal yok

Benim arkadaşın 9800gt sinden biliyorum bu sıkıntıyı furmark açıyorsun birşey olmuyor ekran kartına ama oyun oynadığı zamanda hata veriyor ama siz siz olun oyun oynarken vs.işler yaparken kasaya vurmayın

Ekran kartı sürücüsünü bir öncekine almıştım sorun çıkarmadı ama şu an bağlantı hızı problemim var. Oyunu oynadığımda yine tekrarlarsa denerim bir de bu söylediğinin ne işe yaradığını tam olarak bilmiyorum açıklarsan sevinirim teşekkürler.
Ekran boyutlarını 1920x1080 yapmaya yarıyor. Yani monitörünüzün ölçüleriyle aynı yapıyor.

Ekran kartınızı garantiye yollayın değişim talep edin
Büyük bir ihtimalle çipin altındaki lehim toplarının oynaması ya da yer değiştirmesidir ekran kartlarını nadiren fabrika hatalı üretebiliyor bu arada cpu z den işlemci skorunu atar mısınız yani bencmark

Sorun ekran kartından olmamakla birlikte amd'nin driverlarının stabil olmamasından kaynaklanmaktadır..
Her sorunda ürün garantiye gönderilmez yahu :))
Kendimizce yapacaklarımızı yapıp, ithalatcı firmayı arayıp destek alıp çözüm bulamadıktan sonra gönderilmeliyiz..
Sorun tarafımızca çözülmüştür.

KONU KİLİT
Sorun ekran kartından olmamakla birlikte amd'nin driverlarının stabil olmamasından kaynaklanmaktadır..
Her sorunda ürün garantiye gönderilmez yahu :))
Kendimizce yapacaklarımızı yapıp, ithalatcı firmayı arayıp destek alıp çözüm bulamadıktan sonra gönderilmeliyiz..
Sorun tarafımızca çözülmüştür.

KONU KİLİT

Ayrıca arkadaşa ek bilgi; Lehim topları oynayamaz, yer değiştiremez.
Sadece zamanla işlevini yitirebilir.
Bu hatanın chip ve lehimlerle alakalı olma durumu yoktur.
İyi forumlar

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı