R7 3800X sistemde anlık donmalar oluyor

kubilaydursun96

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayar parçalarım çok iyi fakat bilgisayarıma oyunlarda ve masaüstünde anlık donmalar giriyor, bunun nedeni neden kaynaklı olabilir? Tadım tuzum kalmadı. Afterburner'dan baktıgım zaman solda voltaj yazısı cıkmakta, anlayamadım sorunu. En son garantiye verdim ürünlerde arıza cıkmadı deyip geri gönderdiler. Sorun ne olabilir? Isınma durumu da bulunmamakta.

pc parça.png

Dosya Ekleri

• pc parça.png
    pc parça.png
    15,7 KB · Görüntüleme: 43
İndirip 20-30 dakika Power Test yap bakalım.

Sorun çıkmazsa söyle, başka testler vereceğim.

Bilgisayar parçalarım çok iyi fakat bilgisayarıma oyunlarda ve masaüstünde anlık donmalar giriyor, bunun nedeni neden kaynaklı olabilir? Tadım tuzum kalmadı. En son garantiye verdim ürünlerde arıza cıkmadı deyip geri gönderdiler. Sorun ne olabilir? Isınma durumu da bulunmamakta. Bilgisayarımı ilk aldığım zaman böyle bir problemim yoktu fakat 6 ay geçtikten sonra bu problem ile karşılaştım. İlk 5 ay 500-600 FPS alıyordum şu an 141'de dolanıyor ve drop girmekte.

pc parça.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı