R7 4800H + 1660 Ti Max-Q vs i7 10870H + 1660Ti

Bütçe
10000
Deneyimlerinizi aktardığınız için teşekkür ederim acaba pil ömrü açısından nasıldır cihaz?

Aslında evet malzeme kalitesi de önemsenmeyecek bir konu değil ama asustan çok mu geride bir kalitesizliği var?Acer'lara da bakacağım fakat genelde daha pahalı oluyorlar .

Aslında evet malzeme kalitesi de önemsenmeyecek bir konu değil ama ASUS'tan çok mu geride bir kalitesizliği var? Acer'lara da bakacağım fakat genelde daha pahalı oluyorlar .

ASUS malzeme kalitesinde başarılıdır.
Kesinlikle ikisini de alma derim fakat ille de sen diyorsan ASUS TUF kesinlikle öndedir bayım.
45 W pile sahip aşağı yukarı aynı dayanır.

Bu ise armory create App sılent modda yaklaşık 4 saat 5 saat Google tecrübem var Zoom da ise yaklaşık 3 4 saat.
Sana çok iyi bir tavsiyem olacak benden linki bekle.
Paran varsa al derim bu seçim iyi olur.

Son düzenleme:
Bekliyorum bakalım bayağı iddialısınız, keşke msi alpha15 indirime girse de hangi kötü özelliklere katlanabileceğimizi seçmek zorunda kalmasak.

Deneyimlerinizi aktardığınız için teşekkür ederim acaba pil ömrü açısından nasıldır cihaz?
Oyunlarda prize takılı kullanıyorum genelde ama fikir oluşturması açısından şöyle yazayım. Sessiz modda 5-6 saat pil süresi görüyorum sadece Chrome vesaire kullanırken. Turbo açık ağır oyun oynarken 2.5 saati zor gördüğümü bilirim. Cihaz plastik, traşlanmış ve güzel bir görüntüsü var. Kasanın sağlamlığı oldukça hoşuma gitti, 2 kere ciddi şekilde düştü cihaz fakat herhangi bir hasar almadı.

Tavsiyeniz için teşekkürler ama 1650Ti'a düşmek istemiyorum.
Teşekkürler, malzeme kalitesi plastik olsa da paviliondan çok daha iyi anlaşılan.Batarya süresi ise aslında beklediğimden iyiymiş.

2000 daha ekle bunu al yazık 10.000 verilmez onlara:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…