R7 4800H + 1660 Ti Max-Q vs i7 10870H + 1660Ti

Bütçe
10000
Arkadaşıma aldık R7 4800h, GTX 1650 Ti. Daha serin çalışıyor Intel'den bana inanmayabilirsin. YouTube veya sitelere bakabilirsin.

Kardeşim ben de R5 4600h kullanıyorum fakat şöyle bir sıkıntıları var Boost açık olduğunda sıcaklıklar 90'larda ASUS TUF için geçerli olabilir. Bu arada AMD taraftarıyım fakat 10870h kesinlikle daha iyidir ASUS TUF almayın! Konularima bakın lütfen aydınlanacaksınız.

Kardeşim ben de R5 4600h kullanıyorum fakat şöyle bir sıkıntıları var Boost açık olduğunda sıcaklıklar 90'larda ASUS TUF için geçerli olabilir. Bu arada AMD taraftarıyım fakat 10870h kesinlikle daha iyidir ASUS TUF almayın! Konularima bakın lütfen aydınlanacaksınız.

Siz ASUS kullanıyorsunuz. Benim açıklamam Acer'a göre.

Konularıma bakabilirsin ASUS konusunda HP ısınma problemini çözdü diyorsunuz doğru olabilir yeni nesil laptopları kullanmadım henüz ayrıca Monster Tulpar 2060 serisi laptoplar çok üst seviye bir soğutmaya sahip bizzat arkadasımla test ettik
Konularınıza baktım fakat geç açılmadan başka göremedim üstelik bahsettiğiniz model A15 serisi amd işlemcili, benim attığım FX5 serisi intel işlemcili.Evet A15'ler ısınıyor ama aynı durum intellerde de mevcut mu onu merak ediyorum.Kullanan arkadaş varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Benim laptopumda fanında olan bir sıkıntıdan dolayı bir defasında sigara içmişti bu arada problemlerim hep güncellemelerle ilgili yani ASUS laptop da ısınma sorunu yaşamıyorum.
ASUS TUF FX 05 serisi laptop yazın, anakart yazın fan yazın başlıklar hep düzeltilmeyen hatalar ile dolu.

Asus turbo mod açık 85-90 arası görüyor. Turbo mod kapalıyken sıcaklık sıkıntısı yaşamadım. Ayrıca klavyede sıcaklığı hissetmiyorsunuz ki önemli olan budur cihazda. Güncel çok üst düzey laptoplar bile 85 dereceyi rahat görüyor şu an. Bu cihazlar laptop, düşük sıcaklık takıntınız varsa masaüstü sistem bakacaksınız. Asus tuf en büyük sıkıntısı bu havalandırma kanalları azlığı nedeniyle yazdığım sıcaklıkları görebiliyor ve yük altında fanlar sesli çalışıyor beni tek rahatsız eden bu. Sıcaklık nedeniyle performans kaybı kesinlikle yaşamadım, sorunlarını bunlar alıp almamak size kalmış ben aldım memnunum açıkçası.

Acer tavsiye edebilirim şu anlık sadece HP laptoplarda ayrıca malzeme kalitesi denen bir şey yok bizzat deneyimledim laptop tek elle açilmıyor maalesef hatta geriye yatma durumu oluyor.
ASUS Turbo mod açık 85-90 arası görüyor. Turbo mod kapalıyken sıcaklık sıkıntısı yaşamadım. Ayrıca klavyede sıcaklığı hissetmiyorsunuz ki önemli olan budur cihazda. Güncel çok üst düzey laptoplar bile 85 dereceyi rahat görüyor şu an. Bu cihazlar laptop, düşük sıcaklık takıntınız varsa masaüstü sistem bakacaksınız. ASUS TUF en büyük sıkıntısı bu havalandırma kanalları azlığı nedeniyle yazdığım sıcaklıkları görebiliyor ve yük altında fanlar sesli çalışıyor beni tek rahatsız eden bu. Sıcaklık nedeniyle performans kaybı kesinlikle yaşamadım, sorunlarını bunlar alıp almamak size kalmış ben aldım memnunum açıkçası.

Evet doğru bu alt kanallar kapali ayrıca.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı