@Radeon RX 5500M hocam psref sekmeleri satışa çıkacak modelleri ve özellikleri gösteriyordu değil mi? Oradaki "up to ..." kısmı piyasa çıkacağı RAM opsiyonlarının üst sınırı, anakartın değil diye biliyorum. Aydınlatırsınız. @Dark Lord of the Sith hocam siz de biliyorsanız paylaşabilir misiniz bilginizi?
@Radeon RX 5500M hocam psref sekmeleri satışa çıkacak modelleri ve özellikleri gösteriyordu değil mi? Oradaki "up to ..." kısmı piyasa çıkacağı RAM opsiyonlarının üst sınırı, anakartın değil diye biliyorum. Aydınlatırsınız. @Dark Lord of the Sith hocam siz de biliyorsanız paylaşabilir misiniz bilginizi?
@Radeon RX 5500M hocam psref sekmeleri satışa çıkacak modelleri ve özellikleri gösteriyordu değil mi? Oradaki "up to..." kısmı piyasa çıkacağı RAM opsiyonlarının üst sınırı, anakartın değil diye biliyorum. Aydınlatırsınız. @Dark Lord of the Sith hocam siz de biliyorsanız paylaşabilir misiniz bilginizi?
Hocam bunlar içi açılıp konfigüre ediliyor diye biliyorum. Yani sıfır değil factory sealı yırtık olabilir iyi araştırmak lazım. Konfigüre olduğunu çoğu yazmıyor ancak yazan dürüst satıcılar var özellikler bölümüne.
Kalabalık etmemek için etiketliyorum hocam. @Ersin Erkal Lenovo Psref sekmesinde o paylaştığınız ürünü arattığımda çıkan sonucu ekledim. Mobildeyim hatam olabilir, siz de bakarsanız daha kesin olur. Bir de başka bir konfigüre ürünün açıklamasını atıyorum. Son birkaç cümleye bakmanız yeterli.