R7 5700X 1660 Ti sistem ne kadar eder?

Hocam yorum yaptığıma pişman oldun zaten birazdan linç yiyeceğim galiba Letgo'daki fiyatlarla ilişkilendirerek Letgo'da satışa koydum aslında.
Abicim ekran kartının rx 570 olması önemli değil. Diğer parçalar neydi bunları da yazarsan sıfırının fiyatı bellidir. Pahalı mı satmışsın ucuz mu o zaman bakarız.

Abicim ekran kartının RX 570 olması önemli değil. Diğer parçalar neydi bunları da yazarsan sıfırının fiyatı bellidir. Pahalı mı satmışsın ucuz mu o zaman bakarız.

A320M S2H anakart
8x2 3200MHz RAM.
1TB HDD 128 GB SSD.
600W Everest PSU.
Everest kasa.
Rampage işlemci soğutucu.
Redragon K617FIZZ klavye.
Rampage mouse.
Ryzen 5 5600.
RX 570 8 GB.
Parçalarım bunlardı hocam.

A320M S2H anakart
8x2 3200MHz RAM.
1TB HDD 128 GB SSD.
600W Everest PSU.
Everest kasa.
Rampage işlemci soğutucu.
Redragon K617FIZZ klavye.
Rampage mouse.
Ryzen 5 5600.
RX 57ü 8 GB.
Parçalarım bunlardı hocam.
Valla baya pahalı satmışsın o zaman. Sen bu yetenekle boğaz köprüsünü bile satarsın :d

Valla baya pahalı satmışsın o zaman. Sen bu yetenekle boğaz köprüsünü bile satarsın :d
Hocam gece gece çok güldüm valla kusura bakmayın 😂 Bende üzülmüştüm hocam düşüğe sattım diye yaptığım kesinlikle çok kötü bir hareket ama bilerek yapmamam daha da cahilce ama karşı taraf da biraz haketmiş gibi hocam ya enayi yerine koydu beni.

Ama bir de lg ultragear 24gn65r-b 144hz monitör de vardı hocam.

Hocam gece gece çok güldüm valla kusura bakmayın 😂 Bende üzülmüştüm hocam düşüğe sattım diye yaptığım kesinlikle çok kötü bir hareket ama bilerek yapmamam daha da cahilce ama karşı taraf da biraz haketmiş gibi hocam ya enayi yerine koydu beni.

Ama bir de lg ultragear 24gn65r-b 144hz monitör de vardı hocam.
Bence senlik bir durum yok. Zorla satmamışsın. Girip baksın fiyatlara çok basit. Sen boşuna vicdan yapma bence.

Senin sistem monitörle maksimum 15 bin yapar.
Hocam ben daha kitapları almadım ama şeytan diyor ki bu para ile ikinci elde monitör klavye dahil sistem diz şöyle bir rx 6700xt kaça patlar ssd var bende işlemci soğutucu da var tahmini düz hesap monitör dahil her şey ikinci el işlemci ryzen 5 5600 olucak.

Hocam ben daha kitapları almadım ama şeytan diyor ki bu para ile ikinci elde monitör klavye dahil sistem diz şöyle bir rx 6700xt kaça patlar ssd var bende işlemci soğutucu da var tahmini düz hesap monitör dahil her şey ikinci el işlemci ryzen 5 5600 olucak.
Ben en iyisi pc toplama sihirbazı ile itopya gibi büyük firmalardan test montajını yaptırarak almak. Ne de olsa istediğin parçayı ekleyip çıkartabiliyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı