Yazık... Neyse silecekler zaten yorumu çok yazmaya gerek yok.Abartmayın arkadaşlar RX 570 8 GB Ryzen 5 5600 işlemciyi bir klavye bir mouse bir de LG UltraGear 24GN65R-B monitörle birlikte 23K ya sattım.
Yazık... Neyse silecekler zaten yorumu çok yazmaya gerek yok.Abartmayın arkadaşlar RX 570 8 GB Ryzen 5 5600 işlemciyi bir klavye bir mouse bir de LG UltraGear 24GN65R-B monitörle birlikte 23K ya sattım.
Yazık... Neyse silecekler zaten yorumu çok yazmaya gerek yok.
Hocam yorum yaptığıma pişman oldun zaten birazdan linç yiyeceğim galiba Letgo'daki fiyatlarla ilişkilendirerek Letgo'da satışa koydum aslında.
Hocam bir şey diyemiyorum yani o arkadaş da senin sistemini sıfır dizsem 30k yapar biliyorsun di mi ucuza koymuşsun dedi bende öyle diyince bir şey demedim daha.Arkadaşım 20bin TL'ye 4060 Ti R5 5600X sistem aldı sıfıra ve 5bine monitör aldı sen düşün kaç kat performanslı olduğunu o sistemden.
Hocam bir şey diyemiyorum yani o arkadaş da senin sistemini sıfır dizsem 30k yapar biliyorsun değil mi ucuza koymuşsun dedi bende öyle deyince bir şey demedim daha.
Bilmiyorum ki hocam o kadar sormadım bende ders kitapları almak için sattım son senem bu sene lise de üzüldüm hatta dedim biraz daha pahalıya satsaydım keşke diye.Sıfır RX 570'i nereden bulacakmış?
Hocam bir şey diyemiyorum yani o arkadaş da senin sistemini sıfır dizsem 30k yapar biliyorsun değil mi ucuza koymuşsun dedi bende öyle deyince bir şey demedim daha.
Güzel kazıklamışsın hocam, afiyet olsun alan arkadaşa.Abartmayın arkadaşlar RX 570 8 GB Ryzen 5 5600 işlemciyi bir klavye mi mouse bir de LG UltraGear 24GN65R-B monitörle birlikte 23K ya sattım.
Bilmiyorum ki hocam o kadar sormadım bende ders kitapları almak için sattım son senem bu sene lise de üzüldüm hatta dedim biraz daha pahalıya satsaydım keşke diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.