R7 5700X için ekran kartı önerisi

@GhostOps Güzel dostum en ufak bir konuyu bile 8 sayfa yaptırdığın için tebrik ediyorum seni.
UWQHD monitöre 4K demeni geçtim, AMD 4K oyun açamaz demeni geçtim.
" Galax'ın yapısı ince o yüzden daha fazla ısınır" ne demek ya.
Kafandan elementmi uyduruyorsun anlamıyorum, 2X Soğutmaz 3X alınmalı ne demek?
Bir kanıtın yok kaynağın yok sadece arkası boş bir şekilde buraya yazıyosun.
İlk önce yazacaksan arkası dolu bir şekilde yaz.

Bugün farklı birine denk geldim ben 4070 Ti Super attıkça adam bana 4070 alsın 32 GB RAM yapsın diyor.

Pek bir farkın yok o arkadaşla "almışken pahalısını alsın ama MSI olsun" demekten bir farkın yok.

İlk önce kanıtların ile yaz sonra cevap verelim bir şey diyoruz başka bir şey diyorsun.

Çok ilginç kişiler var, Galax ince olduğu için ısınıyorsa Gaming X Slim eridi.
O 4070 öneren kişiyi de hatırlıyorum çok ilginçti, hani ekran kartından kıs işlemciye ver falan dersin anlarım ama ekran kartını kısıp RAM'i 32 GB yap demezsin.

Oy toplayıp bu arkadaşın forumdan kalıcı olarak banlatılması gerektiğini düşünüyorum.

Isınma sorunu pek olmasını istemiyorum önerilen ekran kartların yeterince performans vereceğinden eminim de oyun oynamak için alıyorum.

Adamın 4K monitörü var AMD alın diyorsunuz o daha komik.

2K monitör.

Marka pek problem değil de ısınma sorunu olmasını istemiyorum öncelik ısınma problemi olmasın.

Şu an 3060 Ti Windforce 2.0 kullanıyorum yaklaşık 80 derecelere geliyor oyunda ısınmadan dolayı FPS düşmeye başlıyor anlık drop yiyorum aldığım modelde ısınma sorunu olmaması benim icin kafidir.

Isınma sorunu olmaması benim için yeterli.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…