R7 5700X için ekran kartı önerisi

Kör isen göremezsin tabii.

1723673333958.png

Kocaman X1440 yazıyor burada,

1723673363446.png

kocaman QHD yazıyor.

@GhostOps Güzel dostum en ufak bir konuyu bile 8 sayfa yaptırdığın için tebrik ediyorum seni.
UWQHD monitöre 4K demeni geçtim, AMD 4K oyun açamaz demeni geçtim.
" Galax'ın yapısı ince o yüzden daha fazla ısınır" ne demek ya.
Kafandan elementmi uyduruyorsun anlamıyorum, 2X Soğutmaz 3X alınmalı ne demek?
Bir kanıtın yok kaynağın yok sadece arkası boş bir şekilde buraya yazıyosun.
İlk önce yazacaksan arkası dolu bir şekilde yaz.

Bugün farklı birine denk geldim ben 4070 Ti Super attıkça adam bana 4070 alsın 32 GB RAM yapsın diyor.

Pek bir farkın yok o arkadaşla "almışken pahalısını alsın ama MSI olsun" demekten bir farkın yok.

İlk önce kanıtların ile yaz sonra cevap verelim bir şey diyoruz başka bir şey diyorsun.

@GhostOps Güzel dostum en ufak bir konuyu bile 8 sayfa yaptırdığın için tebrik ediyorum seni.
UWQHD monitöre 4K demeni geçtim, AMD 4K oyun açamaz demeni geçtim.
" Galax'ın yapısı ince o yüzden daha fazla ısınır" ne demek ya.
Kafandan elementmi uyduruyorsun anlamıyorum, 2X Soğutmaz 3X alınmalı ne demek?
Bir kanıtın yok kaynağın yok sadece arkası boş bir şekilde buraya yazıyosun.
İlk önce yazacaksan arkası dolu bir şekilde yaz.

Bugün farklı birine denk geldim ben 4070 Ti Super attıkça adam bana 4070 alsın 32 GB RAM yapsın diyor.

Pek bir farkın yok o arkadaşla "almışken pahalısını alsın ama MSI olsun" demekten bir farkın yok.

İlk önce kanıtların ile yaz sonra cevap verelim bir şey diyoruz başka bir şey diyorsun.
Çok ilginç kişiler var, Galax ince olduğu için ısınıyorsa Gaming X Slim eridi.
O 4070 öneren kişiyi de hatırlıyorum çok ilginçti, hani ekran kartından kıs işlemciye ver falan dersin anlarım ama ekran kartını kısıp RAM'i 32 GB yap demezsin.

@GhostOps
Ya dostum sen ne zırvalıyorsun? Yalan yanlış bilgi verip, kaynak gösterildiğinde ve tartışmanın bitmesi gerektiği nokta sen gidip yine başka bir şeye sallıyorsun. Ne yapmaya çalıştığın belli değil, AMD ekran kartları nasıl NVIDIA'dan daha kötü görüntü sunuyor ya?
Dümdüz fanboysun, önce 3X fan ekran kartı şart diğerleri soğutmuyor diyorsun, sonra 2X ekran kartları F/P açısından alınabilir diyorsun. Bir karar ver.
Bir de malzeme kalitesi ne demek? Sen savaşa falan mı gideceksin bu ekran kartı ile?

@berkayrzgr dostum sana şöyle özetleyeyim;
Yayın açıyorsan, YouTube'a içerik üretiyorsan, edit falan yapıyorsan ya da.
Oynadığın oyunlarda DLSS var, fg var, RT var ve sen bunları kullanmak istiyorsun - RTX 4070 Super al.

Yayın, YouTube onlarla işim yok, girdiğim oyundan en iyi performansı alayım, RT açmayacağım diyorsan 7900GRE alabilirsin. DLSS en son FSR'dan daha kaliteli bir görüntü sunuyordu, ancak FSR 3.1 geldi ve onu deneyimlemedim, DLSS ile bir kıyas falan yapamadım o yüzden o konuda bir fikrim yok, ama üzmeyecektir ondan emin olabilirsiniz.

Isınma sorunu pek olmasını istemiyorum önerilen ekran kartların yeterince performans vereceğinden eminim de oyun oynamak için alıyorum.

Adamın 4K monitörü var AMD alın diyorsunuz o daha komik.

2K monitör.

Marka bir şey alacağım dersen MSI var ama pahalı.

Marka pek problem değil de ısınma sorunu olmasını istemiyorum öncelik ısınma problemi olmasın.

@berkayrzgr Galax markası gayet iyi kötü diyen cahiller var hala markayı en iyi sanan cahiller. 2 fanlı bir ekran kartı bile rahatlıkla soğutur bu ekran kartlarını.

@GhostOps bu arkadaş sadece olayları çarpıtıyor kartların hepsi zaten yeterli soğutmaya sahip dostum, hangi markayı alırsan al problem yaşatmayacak zaten.

@berkayrzgr sizin cebinize en uygun ne ise onu alın. Galax, INNO3D, ASUS, MSI tamamen size kalmış aralarında derece farkı olduğu bir gerçek ancak bu derece farkı ekran kartınıza zaten zarar vermiyor.

Şu an 3060 Ti Windforce 2.0 kullanıyorum yaklaşık 80 derecelere geliyor oyunda ısınmadan dolayı FPS düşmeye başlıyor anlık drop yiyorum aldığım modelde ısınma sorunu olmaması benim icin kafidir.

Arkadaşlar boş verin ya konu sahibi @berkayrzgr sen hangisini istersen al, herkes fikrini beyan etti istersen Gaming OC al istersen Galax al, artık sana kaldı bu. Senin kafan Gaming OC'den yana ise al üzmez. Galax'tan yana isen al yine üzmez, Vb.

Isınma sorunu olmaması benim için yeterli.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı