R7 5700X işlemci ile RTX 3060 12GB uyumlu çalışır mı?

Hocam o işlemciye o ekran kartı hiç olmaz. Nvidia fanboyluğu veya takıntınız yoksa yada varsa neyse, Nvidia tarafında 4060ti 16gb yada 4070 yakışır. AMD tarafında da bence 6700XT ve üzeri gider. Yenilikçi olalım adamım dersen, Rx7700xt, 7800xt hatta 7900gre de olabilir.
Hocam bayağı düşük bir bütçe sıkıntımız var ondan dolayı bu kart gözüme en iyi olarak göründü. Sizin fikirlerinizle bu kart ne kadar iyi olur öğrenmek isterim.

O sırada 10k'ya sıfır diye konan 1660 Super'in ortama giriş şekli

Hocam bayağı düşük bir bütçe sıkıntımız var ondan dolayı bu kart gözüme en iyi olarak göründü. Sizin fikirlerinizle bu kart ne kadar iyi olur öğrenmek isterim.
Kart güzel ama daha iyileri bulanabiliyor o fiyata param güvende ile güvenebileceğiniz bir satıcıdan rx 6700 xt ya da rtx 3070 almanızı öneririm.

Son düzenleme:
4060 Ti 16 GB da yakışmaz. 4060 Ti 8 GB veya direkt 4070. RTX 3060'da 8 GB'lık olan model nasıl çok saçma bir versiyonsa 4060 Ti'da da 16 GB olan versiyon aşırı saçma.
Ama o kadar para veriliyorsa hocam bi zahmet değsin. Hem 13k-14k veriyorsunuz hemde 8gb vramli gereksiz bi serinin kartı alınıyor.

4060ti yerine rx6700xt, 6750xt veya yenilikçi olarak 7700xt alabilirsiniz şuankini satıp üzerine ekleme yaparak. Nacizane tavsiyem olur.

Hocam gittim 6750₺'ye ASUS ROG STRIX RTX 3060 OC 12 GB aldım. Neden diye sorarsanız, ışın izleme (Ray Tracing) ve DLSS benim için olmazsa olmazdır. AMD'de bu özellikler tam gelişmediği için NVIDIA benim için daha iyi durdu. Sizce iyi bir seçim yapmış oldum mu?

Hocam gittim 6750₺'ye ASUS ROG STRIX RTX 3060 OC 12 GB aldım. Neden diye sorarsanız, ışın izleme (Ray Tracing) ve DLSS benim için olmazsa olmazdır. AMD'de bu özellikler tam gelişmediği için NVIDIA benim için daha iyi durdu. Sizce iyi bir seçim yapmış oldum mu?
3060 da zaten adam akıllı ray tracing deneyimini elde edemezsin kanka onu unut. 6700xt falan alabilirdin 2 kati performanstan mahrum kaldın onuda hatırlatayım. Hadi bunuda geçtim 3070 alabilirdin 2.elden biseye yarardı RT falan diyorsun.

Size kaç kişi o fiyatlara daha iyisi bulunuyor yazmamıza rağmen yine aynı kartı alıp bize sorduktan sonra ne cevap vermemizi bekliyorsun?

Size kaç kişi o fiyatlara daha iyisi bulunuyor yazmamıza rağmen yine aynı kartı alıp bize sorduktan sonra ne cevap vermemizi bekliyorsun?
Bu fiyata daha iyisi olabilir fakat mining yapılıp yapılmadığını bilemezsin ve bilemeyiz.

Bu fiyata daha iyisi olabilir fakat mining yapılıp yapılmadığını bilemezsin ve bilemeyiz.
O noktaya girersen hayattaki her şeyden şüphe etmen gerek.Sana sıfır diye satılan kartın miningli olup olmadığını nereden biliyorsun hatta sıfır olup olmadığını nereden biliyorsun?Birkaç tane miningli olup olmadığını anlama yöntemi var onlara bakardın olup biterdi.Neyse azıcık bile umrumda değil de ne alıp almadığın takıldığım nokta insanların paralarını daha verimli kullanabilecekken kullanmaması.

Ben 2 çekirdekli işlemci ve 2 GB belleği olan bir ekran kartlı sistemden çıktığım için şu an her şey bana mükemmel geliyor. Bu nedenle bu seçimi yaptım ve kendime ilk başta şunu sordum "RTX 3060 senin nerene yetmiyor?" ve sonuç böyle. Eminim ki bu ekran kartından da sıkılırım bir gün ve yeni bir ekran kartına yönelirim. Ancak o zaman burada konu açarsam seni de beklerim.

Ben 2 çekirdekli işlemci ve 2 GB belleği olan bir ekran kartlı sistemden çıktığım için şu an her şey bana mükemmel geliyor. Bu nedenle bu seçimi yaptım ve kendime ilk başta şunu sordum "RTX 3060 senin nerene yetmiyor?" ve sonuç böyle. Eminim ki bu ekran kartından da sıkılırım bir gün ve yeni bir ekran kartına yönelirim. Ancak o zaman burada konu açarsam seni de beklerim.
Verimlilik ile açgözlülük farklı konulardır.O zamana kadar bu ülke kalırsa ya da ben yaşarsam gelmeye çalışırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı