R7 5700X RTX 4060 sistem alınır mı?

Yorumları gayet iyi Trendyol olduğu için ön yargı olur genelde ama sizin yorumlarınızı merak ediyorum.

DRAGOS DRx6138 Ryzen 7 5700X 32GB Ram 1TB M.2 NVMe SSD 8GB RTX4060 Sıvı Soğutmalı Oyuncu Bilgisayarı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sakın alma. Evet Trendyol güvenli ancak satan marka dolandırıcı. Dragos Turbox gibi markalardan uzak dur. Biraz ucuz olabilir ama değmez bir iki ay sonra bozulur uğraşır durursun.

Yorumları gayet iyi Trendyol olduğu için ön yargı olur genelde ama sizin yorumlarınızı merak ediyorum.

DRAGOS DRx6138 Ryzen 7 5700X 32GB Ram 1TB M.2 NVMe SSD 8GB RTX4060 Sıvı Soğutmalı Oyuncu Bilgisayarı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ha bu arada atom bilişimden hiç alınmaz deneyimliyim bu konuda turbox marka sadece kasa almıştım 3 ay sonra ekran kartı arızalandı servise verdikten 20 gün sonra tekrar bozuk geldi 3 aya yakin süre iadeyle uğraştım lanetli bir firma

Sakın alma. Evet Trendyol güvenli ancak satan marka dolandırıcı. Dragos Turbox gibi markalardan uzak dur. Biraz ucuz olabilir ama değmez bir iki ay sonra bozulur uğraşır durursun.

Ha bu arada atom bilişimden hiç alınmaz deneyimliyim bu konuda Turbox marka sadece kasa almıştım 3 ay sonra ekran kartı arızalandı servise verdikten 20 gün sonra tekrar bozuk geldi 3 aya yakin süre iadeyle uğraştım lanetli bir firma.

Tamamdır arkadaşım bu alınır mı? Dedi ben alma dedim emin olmak için buraya yazdım yorumlarınız için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı