R7 5700X sistem ile PUBG'de düşük FPS almak

İşletim sistemi
Windows 10

mertacgzz

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
ASUS GTX 1660
Anakart
ASUS B450M-K2
İşlemci
R7 5700X
Merhaba, PUBG'de FPS sorunu yaşıyordum ve işlemcimin yetersiz olduğunu düşünerek değiştirdim. Bu değişiklikle bilgisayar için de genel olarak iyi bir karar oldu ancak PUBG'de hâlâ düşük FPS alıyorum. İşlemciyi sıvı soğutma kullanmadan, stok fan ile soğutuyorum. Termal macunu yeni değiştirdim. İşlemcinin ısındığını düşünüyorum ama bundan emin değilim. Yapmam gereken bir ayar olup olmadığını bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

MSI Afterburner ile sıcaklığa bakabilirsiniz. Ayrıca PUBG HDD'ye kurulmaması gereken bir oyun. HDD'de kullanırken 5 dk süren yükleme ekranı SSD'ye kurunca 15 saniyeye düştü. Eğer HDD'ye kurulu ise SSD'ye kurmayı deneyin.

Oyun işlemci tabanlı değil ekran kartın yetersiz kalıyor PUBG için

Yanlış bilgi oyun %80 işlemci odaklı bir oyun.

Kaç FPS alıyorsunuz onu da açıklarsanız daha detaylı bilgiler verebilirim bende Steam PUBG oynuyorum.

Değil kardeşim oyun ekran kartını sömürüyor işlemci tabii ki iyi olması lazım adamın zaten işlemcisi sağlam ekran kartı kötü o kartla PUBG oynanmaz fighta girdiğinde FPS'ler 100'ün altına rahat düşecektir ki 40 50 FPS bile iniyor kartı yükseltmesi lazım.

Peki hocam sizin dediğniz olsun yaklaşık 6 bin saatim var FPS yüzünden defalarca parça değiştirdim.

Kaç FPS alıyorsunuz onu da açıklarsanız daha detaylı bilgiler verebilirim bende Steam PUBG oynuyorum.

Hocam 100 110 gıbı FPS degerlerı goruyordum su an 50 60'lara dusuyor bir anda.

Kucuk maplerde 160 180'e kadar cıktıgı oluyor FPS'ın.

Oyun ayarlarınız ne durumda yüksek ayarda oynuyorsanız ekran kartına yük biner bundan dolayı düşebilir FPS ayarları lowdamı oynuyorsunuz.

100 110 FPS normal fakat 50*60 FPS değil anlıkmı düşüyor yoksa sürekli 50*60 FPS değil mi geziyor.

Son olarak işlemci kaç GHz'de calısıyor belki Boost modunda calısmıyordur sabit calısıyor olabilir ve stok fan onu kolay sogutamaz cok ısınan bır ıslemcı modeli aynı modelin 3D olanı mevcut bende 240mm sıvı sogutucu ile 70i görüyor stok fanla olacak sıcaklıkları sız düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…