R7 5700X sistem vs i5 12400F sistem

Hocam inanır mısınız başım döndü adeta. Birisi çıkıyor, "3060 ekran kartı almazsan çöp sistem." diyor, birisi çıkıyor aynı sizin dediğinizi diyor. Vallahi başım döndü. Herkes birbirinin tam zıttını söylüyor adeta.
Bakın şu anda sizin topladığınız sistem çok overpriced. O yüzden hazır sistem toplamanız sizin için daha iyi olur.

Hocam inanır mısınız başım döndü adeta. Birisi çıkıyor, "3060 ekran kartı almazsan çöp sistem." diyor, birisi çıkıyor aynı sizin dediğinizi diyor. Vallahi başım döndü. Herkes birbirinin tam zıttını söylüyor.

3060 al demelerinin sebebi büyük ihtimalle belki ileride oyun oynarsınız diye olabilir.

Bakın şu anda sizin topladığınız sistem çok overpriced. O yüzden hazır sistem toplamanız sizin için daha iyi olur.
Hocam hazır sistemlerde genelde çok pahalı ekran kartları oluyor. Çünkü hazır sistemler genelde oyuncular için toplanıyor. Benim 3060 veya daha iyi bir ekran kartına ihtiyacım yok.

Arkadaşın bütçesi 30k olduğuna göre paintten render almayacak sanırım profesyonel render için benim düşüncem en az RTX3060 alınmasıdır.

30k ya en mantıklısı o ama arkadaş istemiyor o yüzden öyle bir kart önerdim.

Hocam hazır sistemlerde genelde çok pahalı ekran kartları oluyor. Çünkü hazır sistemler genelde oyuncular için toplanıyor. Benim 3060 veya daha iyi bir ekran kartına ihtiyacım yok.
Çok pahalı ekran kartlarına ihtiyacınız olmayabilir ama topladığınız sistem tamamen overpriced. Onun yerine yine aynı işlemcili yine aynı özellikli bir hazır sistem toplamak sizin yararınıza olacaktır. Ayrıca ekran kartının olması sizin için bir artıdır eksi değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı