R7 5700X sisteme ekran kartı tavsiyesi

Kerimhoca

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Seneye sistemimi değiştirmek istiyorum. Onun için de bu sene ekran kartı almak istiyorum.

Sistemim:

AMD Ryzen 5700X işlemci.
ASUS X470-PRO anakart.
Corsair 3200 MHz 16 GB RAM.
Corsair 650W PSU.

Sizlerden istediğim şu ekran kartını güçlü bir ekran kartı almak istiyorum. Aldıktan sonra da 26 Ocak'tan itibaren komple sistemimi değiştireceğim. Bu arada ekran kartı alırken de 1000 Watt PSU alacağım, ona göre bir ekran kartı söylerseniz çok sevinirim. 2.el ekran kartları da olur işimi görür. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar.
Seneye sistemimi değiştirmek istiyorum. Onun için de bu sene ekran kartı almak istiyorum.

Sistemim:

AMD Ryzen 5700X işlemci.
ASUS X470-PRO anakart.
Corsair 3200 MHz 16 GB RAM.
Corsair 650W PSU.

Sizlerden istediğim şu ekran kartını güçlü bir ekran kartı almak istiyorum. Aldıktan sonra da 26 Ocak'tan itibaren komple sistemimi değiştireceğim. Bu arada ekran kartı alırken de 1000 Watt PSU alacağım, ona göre bir ekran kartı söylerseniz çok sevinirim. 2.el ekran kartları da olur işimi görür. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Bu İşlemci İçin 4070 Super veya 4070 Tavsiye Edilen , hocam ayrıyeten 1000w psu niye alıyorsunuzki bu 4070 zaten 200w çekiyor toplam sistemde max 750w çekiyor ama dersenizki gelecekte değiştirme imkanı istiyorum o zaman olabilir

Bu işlemci için 4070 Super veya 4070 tavsiye edilen, hocam ayrıyeten 1000W PSU niye alıyorsunuz ki bu 4070 zaten 200W çekiyor toplam sistemde Max 750W çekiyor ama dersenizki gelecekte değiştirme imkanı istiyorum o zaman olabilir.

Merhaba tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Az önce baktım da ASUS RTX 5070 nasıldır sizce bir de kafama bu 1080p ve 2K olayı takılıyor tam olarak ne demek monitör ile alakalı bir durum mu?

Merhaba tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Az önce baktım da ASUS RTX 5070 nasıldır sizce bir de kafama bu 1080p ve 2K olayı takılıyor tam olarak ne demek monitör ile alakalı bir durum mu?
1080p-2k olayı derken? Bu kartlar o çözünürlüklerde daha iyi çalışıyor.

1080p,2k,4k çözünürlükler var evet monıtör ile alakalı bir durum monıtör o çözünürlüğü desteklemezse ister 5090 bile alın o çözünürlüğe çıkmaz diğer bir durumda monitör destekleyip ekran kartı o çözünürlükte tam performans vermez ise bir tadı olmaz
RTX 5070:fiyat bandında 25-30k 12gb vram var 192-bit veriyolu var GRAM DEĞMEZ parasına ,aslında şuan için mükemmel bir kart ancak 12gb vram 192-bit veriyolu geleceğe dönük kötü bir durum o fiyata rx 6800xt 16gb 256-veri yolu rahat bulursunuz hem %35 daha güçlü ham performans(dlss,fsr veya herhangi bir yazılım iyileştirilmesi, müdahalesi olmadan alınan veri)daha güçlü

Birkaç yerde okudum da darboğaz durumu için o nasıl oluyor ben mesela 1080p de oyun oynayabilir miyim?
oynarsınız hatta 2k'da rahat oynarsınız ancak monitör para bayılmalısınız yine o da en az 10k civarı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı