R7 5700X ve 1660 Super sistem Valorant'ta kaç FPS alır?

İşletim sistemi
Windows 10

utkuu_avsar

Femtopat
Daha fazla  
RAM
XPG 3000 MHz CL16
SSD veya HDD modeli
Samsung 980 500 GB Adata 480 GB SATA SSD
Ekran kartı
1660 Super
Anakart
Asus B450M Dragon
İşlemci
Ryzen 7 5700X
Yeni işlemci almayı dusunuyorum. Şu an Ryzen 7 2700 takılı bilgisayarımda. 5700X'e yukseltmek istiyorum. Ekran kartım 1660 Super. Ortalama olarak Valorant'ta kaç FPS alırım?

Bir de 300 Fpsin altını cok görür müyüm? 360 Hz monitör düşünüyorum ama duruma göre 280 Hz de alabilirim.

Bir de kule tipi R7 5700X i soğutabilecek 1600-2000 TL civarı önerebilir misiniz?

Son düzenleme:
Bir de 300 FPS'in altını cok görür müyüm? 360 Hz monitör düşünüyorum ama duruma göre 280 Hz de alabilirim.

Bir de kule tipi R7 5700X i soğutabilecek 1600-2000 TL civarı önerebilir misiniz?

Halihazırda bir monitörünüz var ise onu kullanın FPS değerlerine göre monitör alırsınız. Yedekte olan bir monitör bile kullanabilirsiniz.

1) Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB Intel ve AMD uyumlu İşlemci soğutucu

2) Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili

Önerdiğim 2 soğutucuda rahatlıkla soğutur ancak bütçe çıkarsa Phantom Spirit alın. Ayrıca kasanız nedir? Kasanızın marka modeline göre sığar sığmaz diyelim.

Kasam Gamepower Horizon mesh.

Halihazırda bir monitörünüz var ise onu kullanın FPS değerlerine göre monitör alırsınız. Yedekte olan bir monitör bile kullanabilirsiniz.

1) Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB Intel ve AMD uyumlu İşlemci soğutucu

2) Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili

Önerdiğim 2 soğutucuda rahatlıkla soğutur ancak bütçe çıkarsa Phantom Spirit alın. Ayrıca kasanız nedir? Kasanızın marka modeline göre sığar sığmaz diyelim.

Su an kullandığım monitör var evet ama malum günümüz türkiyesinde biliyorsunuz ki hiçbir şeyin fiyatı maalesef ki aynı kalmıyor o yüzden hepsini toplu almak istiyorum.

Son düzenleme:
Kasam Gamepower Horizon mesh.

Kasanıza Peerless Assassin sığar, onu alabilirsiniz.

Su an kullandığım monitör var evet ama malum günümüz türkiyesinde biliyorsunuz ki hiçbir şeyin fiyatı maalesef ki aynı kalmıyor o yüzden hepsini toplu almak istiyorum.

Monitör almayın demiyorum önce eski monitör ile FPS değerlerinize bakın, örnek veriyorum 400FPS aldınız o zaman 280Hz monitör alabilirsiniz. 450FPS ve üzeri ise 360Hz bir monitör öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı