R7 5700X vs i7-12700h

Hocam bilgisayarı ne için alacaktınız? Ayrıca 3070 Ti o kadar etmiyor o fiyata 3080 var. Fiyatlara Akakçe gibi bir siteden bakın derim. 3070 Ti yerine 3080 konulup güç kaynağı (hem gereksiz pahalı) değiştirilirse olur.
750 watt lık alacaksanız asus gibi bilinir bir markadan alın dediler hocam o yüzden tercih ettim. az önce söylediğim gibi ve anlattımda pny markalara fazla güvenmiyorum.

750 watt lık alacaksanız asus gibi bilinir bir markadan alın dediler hocam o yüzden tercih ettim.
Kimden alıyorsun sen bu tavsiyeleri? Sharkoon SS-Cool Zero, TUF 750W'tan kat kat daha iyi bir PSU'dur. Enerji verimliliği, daha kaliteli kapasitörler ve modüler olması cabası. O bütçede çok daha iyi bir sistem toplanır ayrıca.

Kimden alıyorsun sen bu tavsiyeleri? SS-Cool Zero, TUF 750W'tan kat kat daha iyi bir PSU'dur. Enerji verimliliği, daha kaliteli kapasitörler ve modüler olması cabası. O bütçede çok daha iyi bir sistem toplanır ayrıca.
37.500 nasıl bir sistem toplanabilir hocam ? ve dostum seltifikası olanları alın diyorlardı gidipte 35k lık pcyi 1k para için patlatmakta istemiyorum.

37.500 nasıl bir sistem toplanabilir hocam? Ve dostum seltifikası olanları alın diyorlardı gidip de 35klık PC'yi 1K para için patlatmakta istemiyorum.

Hocam bizde diyoruz ki Sharkoon PSU ASUS'dan çok daha iyi. Ayrıca 37.500 TL'ye bütçe zorlanırsa 12700K/z690/3080
Zorlanmassa 5700x/b550/3080 sistem toplanabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı