R7 5700X vs R5 5600X

emirhaNz1

Decapat
Daha fazla  
RAM
XPG 16 GB RAM
Anakart
msi b450m pro vdh max
Arkadaşlar selam, ağırlıklı oynadığım oyun Fortnite ve sistemimde şu an R5 3500X ve ASUS GTX 1660S 6 GB versiyonu var ve Fortnite'da FPS'im oldukça düşük. Ben de yeni işlemci siparişi vereceğim, bugün Amazon.com.tr bunu gördüm ve Amazon.com.tr bunu gördüm. Biri R5 5600X diğeri ise R7 5700X, bunları kutusuz alacağım ve aralarında sadece 500 TL bir fiyat farkı var.

Sizce o farkı vermeye değer mi? Bütçem de çok yok, yani 500 TL beni biraz zorlayabilir. Sizce değer mi 500 TL fark vermeye? Oynadığım oyun Fortnite. İleri de belki GTX 1660S satıp 3060 da alabilirim, ona göre yorumlarsanız sevinirim.

Bugün sipariş vereceğim. Umarım erkenden cevaplayan biri çıkar :)

R5 5600 almanız yeterli olur. Gayet F/P iyi bir işlemcidir 5600X gereksiz. Ha bütçenize daha da yardımcı olması adına bence 2. ele yönelmelisiniz çünkü bence günümüzde bu bütçede sıfır yükseltme yapılacağına biraz daha para konup Anakart+işlemci+RAM değişimi yapılıp DDR5 bir sisteme geçilmeli.

İkisini de almayın eğer sadece oyun için alıyorsanız. 5600 üstü gereksiz oyun için.

Nasıl yani 5700X daha mı kötü Ryzen 5 5600 daha mı iyi? Yoksa fiyat performans açısından mı diyorsunuz? Zaten taksitle alacağımdan dolayı çok sıkıntı yok.
Hocam oyun açısından fark yok aralarında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı