Elektronik R7 5700X3D 6.599TL

Arkadaşlar alacağım ama Dark Freezer X124 kule tipi soğutucu bu işlemciye yeter mi 5600X ten geceyim diyorum soğutucu masrafıda çıkarmasın diyorum sadece islemciyle yirtar miyim?

Fiyatı biraz düşmüş. İhtiyacınız varsa kaçırmayın.

Satıcı magicten kesinlikle uzak durun hiçbir şekilde iade almıyor değişim yapmıyor ürün kusurlu veya hatalı gelirse başınızda patlar benim gibi.

Sizin başınıza ne geldi hocam?

Bu satıcıdan 7500F tray aldım paketini açtım köşesinde küçücük kırık vardı bende satıcı ile konuştum durumu izah ettim biz ürünleri iyi kargoluyoruz sıkıntı yaşamışsanız kargodan kaynaklı ürünü iade edersenizde inceleriz kargo kaynaklı ise size geri göndeririz dedi. bende dedim kargo firmasını ve ürünü ben ayarlayıp ben paketlemedim ama mağdur olan benim sonrasında geri dönüş yapmadılar ürünü gönderdim muhtemelen kullanıcı hatası deyip geri gönderecekler bazı forumları gezdim başka arkadaşında anakartını gönderin BIOS atalaım demişler çocuk göndermiş anakartı bozup çocuğuda engellemişler kesinlikle tavsiye etmiyorum haftaya İstanbul'a gittiğimde işlemci ile dükkanlarını ziyaret etmeyi düşünüyordum ama ortada bir dükkanları da yok gösterdikleri konum başka dükkana ait kesinlikle uzak durun.

Bu satıcıdan 7500F tray aldım paketini açtım köşesinde küçücük kırık vardı bende satıcı ile konuştum durumu izah ettim biz ürünleri iyi kargoluyoruz sıkıntı yaşamışsanız kargodan kaynaklı ürünü iade edersenizde inceleriz kargo kaynaklı ise size geri göndeririz dedi. bende dedim kargo firmasını ve ürünü ben ayarlayıp ben paketlemedim ama mağdur olan benim sonrasında geri dönüş yapmadılar ürünü gönderdim muhtemelen kullanıcı hatası deyip geri gönderecekler bazı forumları gezdim başka arkadaşında anakartını gönderin BIOS atalaım demişler çocuk göndermiş anakartı bozup çocuğuda engellemişler kesinlikle tavsiye etmiyorum haftaya İstanbul'a gittiğimde işlemci ile dükkanlarını ziyaret etmeyi düşünüyordum ama ortada bir dükkanları da yok gösterdikleri konum başka dükkana ait kesinlikle uzak durun.
Başıma iş açılacak mı bakalım :/. Kargoyu almadan iade etsek ne olur?

İnan bilmiyorum N11'in müşteri hizmetleri çok kötü dikkat et.

Bu arada ürünü iade edip Amazon'dan alabilirsin magic bile olsa seve seve iade almak zorundalar.
İade edebilir miyim onu bilmiyorum. Bir de amazondan alırsam hangi satıcıdan alayım sizce dfs bilgisauar mı yoksa elmacık mı? Dfs de de bayağı şikayet var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı