Fiyatı biraz düşmüş. İhtiyacınız varsa kaçırmayın.
![]()
AMD Ryzen 7 5700X3D 3 GHz AM4 96 MB Cache 105 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 7 5700X3D 3 GHz AM4 96 MB Cache 105 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Sizin başınıza ne geldi hocam?Satıcı magicten kesinlikle uzak durun hiçbir şekilde iade almıyor değişim yapmıyor ürün kusurlu veya hatalı gelirse başınızda patlar benim gibi.
Sizin başınıza ne geldi hocam?
Başıma iş açılacak mı bakalım :/. Kargoyu almadan iade etsek ne olur?Bu satıcıdan 7500F tray aldım paketini açtım köşesinde küçücük kırık vardı bende satıcı ile konuştum durumu izah ettim biz ürünleri iyi kargoluyoruz sıkıntı yaşamışsanız kargodan kaynaklı ürünü iade edersenizde inceleriz kargo kaynaklı ise size geri göndeririz dedi. bende dedim kargo firmasını ve ürünü ben ayarlayıp ben paketlemedim ama mağdur olan benim sonrasında geri dönüş yapmadılar ürünü gönderdim muhtemelen kullanıcı hatası deyip geri gönderecekler bazı forumları gezdim başka arkadaşında anakartını gönderin BIOS atalaım demişler çocuk göndermiş anakartı bozup çocuğuda engellemişler kesinlikle tavsiye etmiyorum haftaya İstanbul'a gittiğimde işlemci ile dükkanlarını ziyaret etmeyi düşünüyordum ama ortada bir dükkanları da yok gösterdikleri konum başka dükkana ait kesinlikle uzak durun.
Başıma iş açılacak mı bakalım :/. Kargoyu almadan iade etsek ne olur?
Teslim almasına gerek yok direkt kapıdan geri gönderebilir.Ürün kargoya çıktıysa ürünü teslim alıp açmadan iade edin riske gerek yok.
Teslim almasına gerek yok direkt kapıdan geri gönderebilir.
Direkt kapıdan gönderirsem sisteme işlenir mi bu durum ve iade alırlar mı?Ürün kargoya çıktıysa ürünü teslim alıp açmadan iade edin riske gerek yok.
Direkt kapıdan gönderirsem sisteme işlenir mi bu durum ve iade alırlar mı?
Direkt kapıdan gönderirsem sisteme işlenir mi bu durum ve iade alırlar mı?
İade edebilir miyim onu bilmiyorum. Bir de amazondan alırsam hangi satıcıdan alayım sizce dfs bilgisauar mı yoksa elmacık mı? Dfs de de bayağı şikayet var.İnan bilmiyorum N11'in müşteri hizmetleri çok kötü dikkat et.
Bu arada ürünü iade edip Amazon'dan alabilirsin magic bile olsa seve seve iade almak zorundalar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.