Elektronik R7 5700X3D 6.599TL

Kanka THY'ye başvurda bir kere daha yazsana bir ben hafta sonuna tam girerken yazmıştım sen de o zaman yazdın muhtemelen görmemiş olabilir ikimizinkini de bir kere daha dene şansını.

Öyle bir ihtimal yok ya konuşularak çözülebilecek bir şey değil ben sağlam kargoladım kırık kargoda oluşmuş ise beni bağlamaz diyor.

Kanka THY'ye başvurda bir kere daha yazsana bir ben hafta sonuna tam girerken yazmıştım sen de o zaman yazdın muhtemelen görmemiş olabilir ikimizinkini de bir kere daha dene şansını.

DFS çok daha iyi bir satıcı arkadaşımın 5 5600 pin'i eğik gelmişti uğraştırmadan iade aldılar.

Öyle bir ihtimal yok ya konuşularak çözülebilecek bir şey değil ben sağlam kargoladım kırık kargoda oluşmuş ise beni bağlamaz diyor.

DFS çok daha iyi bir satıcı arkadaşımın 5 5600 pin'i eğik gelmişti uğraştırmadan iade aldılar.
Dfs bence de daha iyi zaten ürünleri de daha soğuk çalışıyor

magic adlı satıcıdan aldığım 7500f ve MSI X870 Gaming Plus Wifi sorunsuz ulaştı diyebilirim. Anakart kutusunda ezilmeler vardı ama işlemci mükemmel durumda geldi. Çok çok özenli paketlenmişti işlemci fakat anakart paketlemesi vasatın altıydı. Yurtiçi de saolsun acımamış ezmiş. Güç verdiğimde start aldı fakat çok zaman ayıramadım testler için.

Magic adlı satıcıdan aldığım 7500F ve MSI X870 Gaming Plus Wi-Fi sorunsuz ulaştı diyebilirim. Anakart kutusunda ezilmeler vardı ama işlemci mükemmel durumda geldi. Çok çok özenli paketlenmişti işlemci fakat anakart paketlemesi vasatın altıydı. Yurt içi de sağ olsun acımamış ezmiş. Güç verdiğimde start aldı fakat çok zaman ayıramadım testler için.

Umarım sorunsuzdur kusurlu çıkarsa elinizde kalır.

Umarım sorunsuzdur kusurlu çıkarsa elinizde kalır.
Umarım. BIOS güncellemesi yaptım ve EXPO açtım sadece. Hiçbir sorun görünmüyordu. RTX 5000 serisi ile RX 9000 serisini bekliyorum şu anda. Ekran kartı ve SSD almadan tam test edemeyeceğim. 3070'i geçici olarak taktım ama SSD yoktu elimde o yüzden kurulum yapmadan kapattım sistemi.
Şimdilik 4K TV oyun ve eğlence sistemim şöyle:
-7500F
-MSI X870 GAMING PLUS WİFİ
-GOODRAM IRDM 6000 MHZ CL 30 (2X16 GB)
-SHARKOON ELITE SHARK CA300T
-XPG PYLON 750W
-Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB

Umarım. BIOS güncellemesi yaptım ve EXPO açtım sadece. Hiçbir sorun görünmüyordu. RTX 5000 serisi ile RX 9000 serisini bekliyorum şu anda. Ekran kartı ve SSD almadan tam test edemeyeceğim. 3070'i geçici olarak taktım ama SSD yoktu elimde o yüzden kurulum yapmadan kapattım sistemi.
-7500F
-MSI X870 Gaming Plus Wi-Fi
-Goodram ırdm 6000 MHz CL 30 (2x16 GB)
-Sharkoon Elite shark CA300t.
-XPG Pylon 750W.
-Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB.

Anakarttaki tüm arka çıkışları test edin ardından flash açıp yüzeyini detaylıca inceleyin.

-7500F
-MSI X870 Gaming Plus Wi-Fi
-Goodram ırdm 6000 MHz CL 30 (2x16 GB)
-Sharkoon Elite shark CA300t.
-XPG Pylon 750W.
-Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB.

Bende köşesi kırık gelen işlemcimi iade/değişim için uğraşıyorum servis raporu istediler servise gönderelim falan dediler kabul etmedim 3 haftadır aldığım parçaları toplayamıyorum sinir bozucu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı