Çözüldü R7 5700x3D PC aniden donmaya başladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

batuhandivrik

Megapat
Daha fazla  
RAM
32 GB CORSAİR 3600MHZ CL 18
SSD veya HDD modeli
1 TB KİOXİA G2
Ekran kartı
RTX 4060 Tİ 8 GB
Anakart
B550 TOMAHAWK
İşlemci
R7 5700X3D
Merhaba, bilgisayarım bugün aniden donmaya başladı. PC tamamen donuyor ve hiçbir şeye basılmıyor. Klavye de çalışmıyor tamamen donuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen öyle, yeni işlemci aldım bu arada da Windows güncelleme atmıştı. Oyun oynuyorum Alt+Tab yapınca kilitleniyor, ender karşılaştım. ama benimki 10 saniye durup düzeliyor. Hiçbir şey yapamıyorsun bu süreçte klavye dahil donuyor. Ben dedim işlemiciden mi bu? İşlemciye test yaptım bayağı ama bir şey çıkmadı. Napıyoruz şimdi bu Windows'a? :)
Oyunla da alakalı olabilir. Bazı oyunlarda bu tarz bekleme süreci oluyor. Genelde borderless screen seçince düzeliyor. Her oyunda mı oluyor sizde bu durum?

Oyunla da alakalı olabilir. Bazı oyunlarda bu tarz bekleme süreci oluyor. Genelde borderless screen seçince düzeliyor. Her oyunda mı oluyor sizde bu durum?

Life is Strange True Colors da olduğunu hatırlıyorum. Yani masaüstünde durup dururken hiç olmadı 2 kere oldu ikisi de Alt Tab'dı. Bir tanesi GTA Definitive Edition'da oldu diye hatırlıyorum. Borderless seçersem tabii ki düzelir :) Sorun o bekleme süreçleri olsa bile o süreçte 10 saniye kilitlenme yaşanmaz normalde.

24H2 güncellemesi yaptıysa kaldırın birçok PC de sıkıntılı bir sürüm. Çoğu PC donmaya veya mavi ekrana sebebiyet veriyor. Temiz 23H2 güncellemesine dönerseniz umarım sorununuz düzelir.

Merhaba, bilgisayarım bugün aniden donmaya başladı. PC tamamen donuyor ve hiçbir şeye basılmıyor. Klavye de çalışmıyor tamamen donuyor.
işletim sisteminden kaynaklanıyor olabilir mi?

işletim sisteminden kaynaklanıyor olabilir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı